Witam serdecznie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Witam serdecznie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Witam serdecznie

Na wstępie pragnę pozdrowić wszystkie. dziewczyny. Jestem po czterdziestce 29 Listopada kochałam się z mężem miesiączka wyliczona  była na 5 grudnia ale przyszła szybciej trzeciego grudnia zawsze jest tak że przy okresie mam pierwsze 2-3 dni  mocne krwawienie a teraz 1 dzień miesiączki mocno 2 pół mocno... 3 dzień już się kończyło prawie nic  podczas gdy sam okres trwa do 5 dni... powinny   być nieplodne dni.. Ogólnie czuje się dobrze ale ciągnie mnie jakby i rozpiera w brzuchu.. Czy jest możliwe by to była ciąża?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam serdecznie

Zabezpieczyliście się? Gdzie był finał?

Według mnie nie jest to ciąża, co jakiś czas mogą być wahania hormonalne, wywołane wieloma czynnikami. Najważniejsze, że okres był i był obfity chociaż początkowo

3

Nie zabezpieczylismy się finał  we mnie

4

Raczej nie jesteś, aczkolwiek jest to jednak możliwe. Zrób test

5 Ostatnio edytowany przez Magdaxyz (2019-12-08 14:18:53)

Właśnie to mnie zmylilo bo na forach piszą jest to też możliwe.  na początku ciąży. znajoma też mi mówiła że ona tak miała do szóstego miesiąca dlatego troszeczkę jestem niepewna

6

Nawet jeżeli to by była ciąża, to nie czułabyś absolutnie żadnych jej objawów. Rozpieranie w brzuchu to prędzej to, co zjadłaś niż ciąża.
29 listopada to było już długo po owulacji, skoro miesiączka była 3 grudnia.
Jak się martwisz to zrób 14 dni po stosunku test i zacznijcie się zabezpieczać jeżeli nie chcecie mieć dzieci.

7

zrobiłam test wynik pozytywny widocznie każda kobieta inaczej to przechodzi.. Co do  owulacji nie u każdej jest tak samo zwłaszcza jeśli są to nieregularne miesiączki.  Jak w moim wypadku.. No to mąż ma prezent pod choinkę

8

Magdaxyz napisał/a:

zrobiłam test wynik pozytywny widocznie każda kobieta inaczej to przechodzi.. Co do  owulacji nie u każdej jest tak samo zwłaszcza jeśli są to nieregularne miesiączki.  Jak w moim wypadku.. No to mąż ma prezent pod choinkę

Testy ciążowe nie są miarodajne wcześniej niż 14 dni po stosunku. Cokolwiek by na opakowaniu nie napisali.

A co do owulacji, owulacja występuje 14 dni przed miesiączką. I w 99% kobiet tak właśnie jest zawsze. Nieregularne miesiączki wynikają z nieregularnej owulacji.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Witam serdecznie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024