Ovu control - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ovu control

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Ovu control

Witam Was. Jak to jest zakupiłam sobie test ovu control i sprawdzam swoją płodność mam 5-6 dniowe okresy . Z ciekawość zaczęłam mierzyć już przed i w trakcie okresu dni plodne. 4 dzień  okresu zauważyłam już małe gdzie  nie gdzie paprortki i z każdym dniem coraz więcej  wczoraj 8  grudnia było ich całe szkiełko Tak jak na instrukcj co wskazywało owulacje lub jej początek . Tylko jak to możliwe że  2 dni po okresie już ? Czytam na Internecie  i nic ciekawego na ten temat nie znalazła. Czy któraś też monitoruje sobie dni plodne mikroskopem  i może pomóc. Z góry dziękuję

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ovu control
anda922 napisał/a:

Witam Was. Jak to jest zakupiłam sobie test ovu control i sprawdzam swoją płodność mam 5-6 dniowe okresy . Z ciekawość zaczęłam mierzyć już przed i w trakcie okresu dni plodne. 4 dzień  okresu zauważyłam już małe gdzie  nie gdzie paprortki i z każdym dniem coraz więcej  wczoraj 8  grudnia było ich całe szkiełko Tak jak na instrukcj co wskazywało owulacje lub jej początek . Tylko jak to możliwe że  2 dni po okresie już ? Czytam na Internecie  i nic ciekawego na ten temat nie znalazła. Czy któraś też monitoruje sobie dni plodne mikroskopem  i może pomóc. Z góry dziękuję

Ale wiesz, że długośc okresu nie ma absolutnie nic do długości cyklu, płodności itd?
To tylko pokazuje, jak słabe jest ufanie takim testom wink

3

Ja wiem zawsze miałam regularne cykle co 32 dni w październiku miałam 40 ze względu że byłam chora i dużo stresu to się przeciąglo  w tamtym miesiąc do dziś  28 dni.

4

To po co reklamujesz niepotrzebnie coś, co Ci nie działa? tongue

owulacja jest 14 dni przed kolejną miesiączką, wg tego testu powinnaś dostać miesiączkę za 2 tygodnie. Jak tak się stanie to idź skonsultuj się z ginekologiem.

5

Ja wiem zawsze miałam regularne cykle co 32 dni w październiku miałam 40 ze względu że byłam chora i dużo stresu to się przeciąglo  w tamtym miesiąc do dziś  28 dni.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Ovu control

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024