Hej ho, jestem Ola! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej ho, jestem Ola!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ex_Machina (2019-12-05 22:06:40)

Temat: Hej ho, jestem Ola!

Nie wiem, ile zainteresowania będzie miał ten post, ale mam na imię Ola, jestem stara (30 lat) big_smile i postanowiłam założyć konto na forum by pomóc zarówno sobie, jak i innym. Kocham psy, południową Kalifornię, gdzie obecnie mieszkam i naukę. Jestem otwarta do ludzi i kocham zawierać nowe przyjaźnie. Jeśli ktoś szuka kogoś, kto mógłby doradzić, jestem tu! Wiem jak to jest, gdy nie ma się do kogo zwrócić.

Pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hej ho, jestem Ola!

Tym avatarem to trafiłaś u mnie w punkt big_smile Alicia była w tym filmie magnetyczna.

Witaj na forum smile

3 Ostatnio edytowany przez Ex_Machina (2019-12-12 19:33:44)

Misinx napisał/a:

Tym avatarem to trafiłaś u mnie w punkt big_smile Alicia była w tym filmie magnetyczna.

Witaj na forum smile

Hej, Misinx! Trochę się spóźniłam, ale dzięki za ciepłe powitanie! I zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości! Alicia jest cudowna w każdej roli; jej talent jest niezwykle elastyczny i dopasuje się do każdego rodzaju filmów. Ex Machina to jeden z moich ulubionych tytułów. Nie pamiętam kiedy ostatnio z taką zawziętością siedziałam przed TV czekając na dalsze wydarzenia. wink Do samego końca było fantastycznie.

4

witaj Olu z cieplej Californi, pozdrowienia z zimnego Chicago

5

12miecio12 napisał/a:

witaj Olu z cieplej Californi, pozdrowienia z zimnego Chicago

Hej, Miecio! Dziękuję za chłodne pozdrowienia! W Chicago nigdy nie byłam, ale u nas też ostatnio się ochłodziło. W górach piękny śnieg, ale u nas w dolinach (Inland Empire), jest jeszcze całkiem ciepło!

Ja pozdrawiam z akceptowalnie ciepłej Kalifornii wink

6

Ex_Machina napisał/a:
Misinx napisał/a:

Witaj na forum smile

Hej, Misinx! Trochę się spóźniłam, ale dzięki za ciepłe powitanie! I zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości! Alicia jest cudowna w każdej roli; jej talent jest nizwykle elastyczny i dopasuje się do każdego rodzaju filmów. Ex Machina to jeden z moich ulubionych tytułów. Nie pamiętam kiedy ostatnio z taką zawziętością siedziałam przed TV czekając na dalsze wydarzenia. wink Do samego końca było fantastycznie.

Ja też ją lubię smile Świetna aktorka. "Tomb Rider" jej tylko nie wyszedł. Ale po prostu film był słaby.

7

Misinx napisał/a:

Ja też ją lubię smile Świetna aktorka. "Tomb Rider" jej tylko nie wyszedł. Ale po prostu film był słaby.

Nic nawet nie mów mi o "Tomb Raider." wink Byłam bardzo podekscytowana, ale też przez to, że jestem fanką gier odkąd pierwsza ujrzała światło dzienne w połowie lat 90tych. Jak tylko zobaczyłam trailer to wiedziałam, że ten film nie będzie dla mnie. No i... nie obejrzałam. wink Wydaje mi się, że ja też jestem strasznie uszczypliwa w tym temacie. Kocham te gry i jakoś nie mogę sobie wyobrazić nawet najlepszych legend filmowych próbujących nagrać coś przyzwoitego.

Niemniej jednak... Było widać, że Alicia do roli się przygotowała i nabrała niezłej masy mięśniowej. To było bardzo imponujące. smile

8

Ex_Machina napisał/a:
Misinx napisał/a:

Nic nawet nie mów mi o "Tomb Raider." wink Byłam bardzo podekscytowana, ale też przez to, że jestem fanką gier odkąd pierwsza ujrzała światło dzienne w połowie lat 90tych. Jak tylko zobaczyłam trailer to wiedziałam, że ten film nie będzie dla mnie. No i... nie obejrzałam. wink Wydaje mi się, że ja też jestem strasznie uszczypliwa w tym temacie. Kocham te gry i jakoś nie mogę sobie wyobrazić nawet najlepszych legend filmowych próbujących nagrać coś przyzwoitego.

Niemniej jednak... Było widać, że Alicia do roli się przygotowała i nabrała niezłej masy mięśniowej. To było bardzo imponujące. smile

To prawda. Ona sama się dobrze przygotowała, ale scenarzyści się słabo przygotowali smile Zresztą te części z Angeliną też są słabe. Może ta gra nie nadaje się do filmu. Ja w "Tomb Raidera" grałem w sumie tylko w pierwszą część. I wtedy to faktycznie było coś. Drugą część zacząłem, ale mnie nie wciągnęła.

9

Hej Ola. 30 lat to piękny wiek;)

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej ho, jestem Ola!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024