Czy to coś znaczy czy po prostu daje sprzeczne sygnały? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś znaczy czy po prostu daje sprzeczne sygnały?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy to coś znaczy czy po prostu daje sprzeczne sygnały?

Witam,
Mam 26 lata. Byłem w dwóch dłuższych związkach - w jednym 3 lata w drugim rok. Obecnie jestem singlem. Nie jestem typem, który uporczywie szuka "tej jedynej". Ostatnio jednak na uczelni na jedne zajęcia podzielili nas na podgrupy do jednego przedmiotu. Mieliśmy 4h zajęć pod rząd. Ja trafiłem z taką znajomą. Ot zwykła znajoma. Znaliśmy się i tyle. Podczas zajęć trochę rozmawialiśmy i się śmialiśmy i generalnie wszystko by było okej, gdyby nie fakt, że na pożegnanie dostałem od niej buziaka. Tak naprawdę przed zajęciami rozmawialiśmy maks 5 razy. Za parę dni stwierdziłem, że spróbuję szczęścia. Pod pretekstem zajęć napisałem do niej i była średnio chętna na rozmowę. Parę dni później już serio miałem pytanie odnośnie zajęć i to samo. Chciałbym się tutaj Was zapytać co myśleć o tej sytuacji. Czy nastawiłem się na za dużo i ona po prostu tak się zachowuje? Czy może jednak nie lubi pisać? W sumie obie odpowiedzi są prawdopodobne czy może według Was za wcześnie na wnioski.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to coś znaczy czy po prostu daje sprzeczne sygnały?

Może się upewnij najpierw, czy dziewczyna jest wolna. Inaczej można się wpakować niechcący w kłopoty. A swoją drogą to taki przyjacielski czy wręc zkoleżeńśki buziak w policzek, raczej nie przesądza o tym, czy ktoś się nami interesuje. Już prędzej jakieś dwuznaczne zachowania, spojrzenia, dotyk, słowa, ale nie przyjazny całus na do widzenia..Może się wystraszyła? Pozostaje Ci bacznie to obserwować.

Swoją drogą ciekawy nick smile taki historyczno-odkrywczy smile Pozostaje Ci mieć dobrą nadzieję smile

3

BartolomeoDiaz napisał/a:

Witam,
Mam 26 lata. Byłem w dwóch dłuższych związkach - w jednym 3 lata w drugim rok. Obecnie jestem singlem. Nie jestem typem, który uporczywie szuka "tej jedynej". Ostatnio jednak na uczelni na jedne zajęcia podzielili nas na podgrupy do jednego przedmiotu. Mieliśmy 4h zajęć pod rząd. Ja trafiłem z taką znajomą. Ot zwykła znajoma. Znaliśmy się i tyle. Podczas zajęć trochę rozmawialiśmy i się śmialiśmy i generalnie wszystko by było okej, gdyby nie fakt, że na pożegnanie dostałem od niej buziaka. Tak naprawdę przed zajęciami rozmawialiśmy maks 5 razy. Za parę dni stwierdziłem, że spróbuję szczęścia. Pod pretekstem zajęć napisałem do niej i była średnio chętna na rozmowę. Parę dni później już serio miałem pytanie odnośnie zajęć i to samo. Chciałbym się tutaj Was zapytać co myśleć o tej sytuacji. Czy nastawiłem się na za dużo i ona po prostu tak się zachowuje? Czy może jednak nie lubi pisać? W sumie obie odpowiedzi są prawdopodobne czy może według Was za wcześnie na wnioski.

Jeśli nie jesteś - zgodnie z tym, co napisałeś - singlem, który wszystkie zmysły wyostrzył na znalezienie drugiej połówki, to co znaczy pytanie "czy nastawiłem się na za dużo"? Bo wydaje mi się, że jak na kogoś średnio zainteresowanego, sporo uwagi poświęcasz jednemu buziakowi. To jest jednak bliższe desperatom.

Moim zdaniem to był spontaniczny odruch, tym bardziej, że ani wcześniej, ani potem nie wykazywała jakiegoś specjalnego zainteresowania Twoją osobą, przynajmniej tak wynika z Twojego opisu.

4

Z tego co napisałeś, to sam sobie sporo dopowiedziałeś. Faktem jest to, że dziewczyna przesadziła zachowując się tak bezpośrednio. Buziak z jej strony był nieprzemyślany. Ale to zapewne tylko taki sposób bycia. Potraktowała Cię jak męską kumpelę.

5

Dziewczyna miała akurat dobry humor i był buziak. Nie rób sobie wielkich nadziej.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy to coś znaczy czy po prostu daje sprzeczne sygnały?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024