Mam problem ze znalezieniem dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam problem ze znalezieniem dziewczyny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Mam problem ze znalezieniem dziewczyny

Witam

jestem mężczyzną i chciałbym się poradzić specjalistek (was drogie kobitki) w tematach damsko-męskich - co może być ze mną nie tak?

Mam problem z poznaniem kogoś do bliższego kontaktu, z kim będzie można porozmawiać, porobić coś ciekawego i spędzić fajnie czas. Nie ukrywam, że jeżeli się uda to chciałbym czegoś więcej, zakochać się i być z kimś w związku. Mam jednak z tym problem, mam wrażenie że nie jestem wystarczająco interesujący dla płci przeciwnej. Nie jestem wokalistą kapeli, nie mam instagrama i nie podróżuję po świecie. Mam wrażenie że kobiety się odwracają od takich ludzi jak ja bo nie sa na "Topie".

Mam 28 lat, mieszkam w jednym z dużych polskich miast. Z charakteru jestem normalnym facetem, mam poczucie humoru, szczery uśmiech i jestem całkiem przystojny. Chodzę na siłownię, biegam i mam dobrą pracę, ubieram się też raczej w miarę modnie. Używam perfum i nie jestem nieśmiały ale nie należę do lwów salonowych.

Dodam, że ponad rok temu byłem w długim, 6-cio letnim związku z kobietą którą kochałem (spokojnie, już się z tego wyleczyłem), później spotykałem się z jedną kobietą ale okazało sie, że nie chciała się dalej ze mną widywać w sumie nie wiem czemu.

Od paru miesięcy mam Tindera i udało mi się spotkać 1 raz z dziewczyną, która po powrocie ze spaceru usunęła tzn match.

Umiem bez tego żyć, jednak brakuje kogoś z kim można by się dzielić wrażeniami, emocjami, ciepłem i łóżkiem. Niestety zaczynam mieć wrażenie, że coś jest ze mną nie tak, bo nie mam miliona zainteresowań i nie lubie robić sobie zdjęć, nie mam instagrama i nie należę do osób które chodzą ciągle na imprezy.

Dziękuję za każdą odpowiedź.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mam problem ze znalezieniem dziewczyny

A jaka to praca?

3

Logistyk w dużej firmie motoryzacyjnej

4

Masz samochod firmowy?

5

Knowbody napisał/a:

Masz samochod firmowy?

A co to ma do rzeczy?

Autorze, po jednej dziewczynie nie skreślaj portali randkowych, Tinder to akurat słaby portal na znalezienie kogoś wartościowego, szukaj na innym wink
No i nie bierz do głowy, jesteś normalny, masz swoje doświadczenie, dobrą pracę, tylko cierpliwości Ci brakuje , spokojnie i na Ciebie przyjdzie czas tongue

6

Jak ma firmowy samochod to jest duze prawdopidobienstwo, ze musi byc dyspozycyjny 24 godziny na dobę.
Z partnerką był 6 lat. Nie mają dzieci.
Albo sciemniamy i mowimy półprawdy albo jestesmy szczerzy.
Chcesz sie wiazac z nieszczerym facetem?

7

Knowbody napisał/a:

Jak ma firmowy samochod to jest duze prawdopidobienstwo, ze musi byc dyspozycyjny 24 godziny na dobę.

Nie musieli chcieć dzieci
Może nie doszukuj się drugiego dna

8

Jak chcesz.

9

Knowbody napisał/a:

Skąd Ty to wzięłaś? 24 h na dobę? Bo ma auto służbowe? 6 lat i bez dzieci? yikes wprost niepojęte...

10

Też mam samochód służbowy do dyspozycji 24/h a w pracy nie jestem do dyspozycji 24 h więc tym bardziej nie rozumiem punktu widzenia

11

To po co ci samochod służbowy?

12

Samuel28 napisał/a:

Od paru miesięcy mam Tindera i udało mi się spotkać 1 raz z dziewczyną, która po powrocie ze spaceru usunęła tzn match.

Umiem bez tego żyć, jednak brakuje kogoś z kim można by się dzielić wrażeniami, emocjami, ciepłem i łóżkiem. Niestety zaczynam mieć wrażenie, że coś jest ze mną nie tak, bo nie mam miliona zainteresowań i nie lubie robić sobie zdjęć, nie mam instagrama i nie należę do osób które chodzą ciągle na imprezy.

Dziękuję za każdą odpowiedź.

Też nie mam profilu na insta, kanalizuję mój narcyzm na siłce smile

Z poznawaniem kobiet jest jak z T-34. Ilość jest jakością samą w sobie.
Plusuj wszystke, umawiaj się na spotkania z każdą kobietą, niezależnie czy się Tobie ona podoba, czy nie. Trenuj obycie z kobietami. Na pierwsze randki będziesz chodził odpicowany niczym szczur na otwarcie kanału, z czasem zluzujesz i przykładał małą wagę będziesz.

Po drugie, nie od razu Rzym zbudowano, choć jedno spotkanie po paru miesiącach na tindrze to istotnie niewiele, ale cóż, idź w to. Nie znam lepszej metody. Dobre masz zdjęcia? Nie musi to być wystylizowane z grzywką na żel na Ibizie, a ciekawe. Mój znajomek testował różne swoje, wybrał generujące najwięcej matchy

Nowe osoby można poznać na wyjazdach na szkolenia, na wyjazdy sportowe czy na siłowni na zajęciach grupowych, aerobiki i inne "sexy bum bum". Na fejsie jest grupa "Szukam towarzysza podróży", znajdziesz tam potencjalne wyjazdu w grupach, a w takiej ktoś się może nawinie pod ramię.

13

Zapytam zanim będzie za późno:
Czy na tym forum wszyscy maja samochody służbowe, wyjazdy integracyjne oraz stabilna osobowosc i tropizmy wskazujace, na ewolucyjne koligacje z buffetem gatesem i escobarem?

14

Po to by widoczne co niektórym tyłeczek bolal

15

Masz zboczonego szefa

16

Tak sobie myślę, że  internet spowodował, że dużo ciężej jest nam poznawać ludzi w realu.

To dobrze, że szukanie odpowiedzi/ rozwiązania zaczynasz od siebie natomiast wydaje mi się, że wszystko z Tobą jest jak najbardziej ok.
Wcześniej byłeś w długim 6 letnim związku więc nie jest to kwestia tego, że nie umiesz utrzymać czy zbudować relacji z drugim człowiekiem.

Przede wszystkim musisz się zastanowić jakiej kobiety szukasz.

Dla przykładu, jeżeli szukam faceta, który kocha adrenalinę, górskie wspinaczki itd. to nie będę takiego faceta szukała w klubie szachowym.

Dlatego tak ważne jest, aby wiedzieć kogo szukam żebyś móc się zastanowić, gdzie mogę taką osobę znaleźć.

Daj sobie czas, jeżeli liczba w nicku to Twój wiek to serio masz jeszcze czasu, a czasu na znalezienie kobiety i założenie rodziny, a za kilka lat z rozczuleniem będziesz wspominał ten wspaniały kawalerki stan. wink

17

Knowbody napisał/a:

Czy na tym forum wszyscy maja samochody służbowe, wyjazdy integracyjne oraz stabilna osobowosc i tropizmy wskazujace, na ewolucyjne koligacje z buffetem gatesem i escobarem?

Ty, ale kto ty w ogóle jesteś i po co siejesz zamęt?

18

misiando napisał/a:
Knowbody napisał/a:

Ty, ale kto ty w ogóle jesteś i po co siejesz zamęt?

Zignoruj
Kolega nic nie wnosi do tematu

19

Samuel28
Autorze, właśnie popełniasz poważny błąd pytając kobiet o takie rzeczy. Żadna Ci nie da prawdziwej odpowiedzi.
O to jak mieć powodzenie u kobiet, to jak już... to się pyta mężczyzn mających takie powodzenie - to oni są ekspertami.

Tak samo jak zachorujesz, to zasięgniesz porady lekarza a nie byłego pacjenta, który wyzdrowiał.

20

Trzymając się terminologii lekarskiej, czasem trzeba przewartościować podejście do życia. Nie każdy pacjent jest na to gotów. smile

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mam problem ze znalezieniem dziewczyny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024