Zerwała ze mną dziewczyna. Nie wiem co robić. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwała ze mną dziewczyna. Nie wiem co robić.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Zerwała ze mną dziewczyna. Nie wiem co robić.

Witam
Mam 21 i dwa miesiace temu zerwała ze mną dziewczyna. Byliśmy razem 4 lata. Będąc za granicą zrobiła to pisząc po czym zablkowała mnie dosłownie wszędzie. Telefon, fb, instagram i snapchat, tak żebym nie miał jakichkolwiek możliwości kontaktowania się z nią. Niesamowicie mnie to zabolało gdyż tego samego dnia powiedziała mi, że gdyby mnie nie kochała to by ze mną nie była. Nie wiedziałem co ze sobą robić. Postanowiłem,że wsiąde w najblizszy samolot i wróce do niej aby z nią porozmawiać na żywo. Pojechałem do niej do domu i powiedziała mi, że jestem dla niej oszustem i mam totalnie zniknąć z jej życia.
Popadłem w depresję i nerwicę. Zacząłem robić sobie krzywdę. Udało wytrzymać mi się miesiąc. Przez ten czas wysyłałem jej listy pocztą w któych pisałem co się ze mną dzieje i proszę ją o rozmowe.Niestety każdy z nich był bez odpowiedzi. Pojechałem po miesiącu z nią porozmawiać, opowiedziałem jej wszystko, powiedziała mi, że strasznie boli ją to jak ją nachodzę i jeżeli przestanę to pomyśli aby się odezwać. Postanowiłem,że nie bede nic robił a każdy swój żal wylewałem na kartkach, które póżniej chowałem. I tak nazbierało się 19 listów, które po tym czasie postanowiłem wysłać bo miałem dość czekania. Dowiedziałem się, że ma mnie serdecznie dość, ze nie mam na co liczyć a w jej oczach jestem tylko ch**em i żałosnym typem.
Dlaczego to robiłem? Ponieważ nie potrafiłem sobie poradzić z tym, że ją straciłem. Byłem i jestem gotów na ogromną zmianę w sobie bo dostrzegłem swoje błędy. Strasznie ją kocham ale teraz na pewno nie chce się do niej odzywać jeżeli już w takim stopniu zraziłem ją do siebie.
Czy jest szansa,że kiedykolwiek będę mógł z nią jeszcze przynajmniej porozmawiac?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez emphatic25 (2019-10-23 15:22:19)

Odp: Zerwała ze mną dziewczyna. Nie wiem co robić.

Czy jest szansa że będziesz mógł z nią kiedyś porozmawiać? no jasne, kiedyś na pewno za kilka lat jak się przypadkowo spotkacie w kfc.  Laska ma cię kompletnie gdzieś, poznała tam pewnie jakiegoś fajnego faceta na widok którego miękną jej kolana, a Ty sprawiasz wrażenie miękkiego wrażliwego gościa który posyła jej liściki i lata do niej, płaczę i prosi o to żeby do Ciebie wróciła - generalnie jesteś tym u niej spalony, zresztą u prawie każdej kobiety byś był poprzez takie zachowanie.

Co to znaczy że byłeś oszustem?

3

Czy ty wiesz dlaczego nagle z dnia na dzien jestes dla niej oszustem? Czy ona ci powiedziala na podstawie czego ona tak cie oskarza?

Miej litość dla siebie i dla niej. Odczep się od niej. Ona cię nie chce. Bardziej wymownie tego się nie da pokazać.

5

Szanse to Ty masz na wizyte na komisariace. To co Ty robisz nazywa sie stalking. Wez sie w garsc i czuj wdziecznosc, ze jeszcze na policje nie zadzwonila.

6

Czy ona ci powiedziala dlaczego nazywa cie oszustem, od tego zacznijmy?

7 Ostatnio edytowany przez marakujka (2019-10-24 00:57:42)

leroyemu napisał/a:

Czy jest szansa,że kiedykolwiek będę mógł z nią jeszcze przynajmniej porozmawiac?

Może tak, a może nie. Wiemy tyle samo co ty, a nawet dużo mniej.

8

12miecio12 napisał/a:

Czy ty wiesz dlaczego nagle z dnia na dzien jestes dla niej oszustem? Czy ona ci powiedziala na podstawie czego ona tak cie oskarza?

Podpinam się pod to pytanie - odpowiedź na nie może być tutaj kluczowa.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Zerwała ze mną dziewczyna. Nie wiem co robić.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024