Nie wiem co zrobić... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co zrobić...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Nie wiem co zrobić...

Jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata. Ostatnio pokłóciliśmy się i wyznał mi że 25 stycznia 2019r. poszedł na studniówkę z koleżanką. Zdziwiło mnie to bo myślałam że wszystko sobie mówimy a on ukrył coś takiego przede mną tłumacząc swoje zachowanie tym że poprosiła go 2 dni przed imprezą i głupio mu było ją wystawić a myślał że mu nie pozwolę. Nie ograniczamy się bo sobie ufamy (a przynajmniej tak mi się zdawało). Ja nigdy nie miałam potrzeby na wyjścia z kolegami czy coś ale jemu nie broniłam iść gdzieś z koleżanką. Co prawda mówił mi że cały wieczór spędził z chłopakami bo dziewczyny piły przy stole a koleżanka nie potrafiła tańczyć ale boli mnie to i nie wiem co mam zrobić. Próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on nie widzi nic złego w tym że poszedł na studniówkę z koleżanką której nie znam nic mi o tym nie mówiąc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co zrobić...
Xvyzz napisał/a:

Jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata. Ostatnio pokłóciliśmy się i wyznał mi że 25 stycznia 2019r. poszedł na studniówkę z koleżanką. Zdziwiło mnie to bo myślałam że wszystko sobie mówimy a on ukrył coś takiego przede mną tłumacząc swoje zachowanie tym że poprosiła go 2 dni przed imprezą i głupio mu było ją wystawić a myślał że mu nie pozwolę. Nie ograniczamy się bo sobie ufamy (a przynajmniej tak mi się zdawało). Ja nigdy nie miałam potrzeby na wyjścia z kolegami czy coś ale jemu nie broniłam iść gdzieś z koleżanką. Co prawda mówił mi że cały wieczór spędził z chłopakami bo dziewczyny piły przy stole a koleżanka nie potrafiła tańczyć ale boli mnie to i nie wiem co mam zrobić. Próbowałam z nim o tym rozmawiać ale on nie widzi nic złego w tym że poszedł na studniówkę z koleżanką której nie znam nic mi o tym nie mówiąc.

A co złego ów chłopak uczynił?

Oskar Wilde napisał/a:

Egoizm nie polega na tym, że się żyje, jak chce, lecz na żądaniu od innych, by żyli tak, jak my chcemy.

3

Może złe jest to że to ukrył gdy mieliśmy się spotkać i mówił że musi jechać do pracy?

4

Złe jest kłamstwo, umawianie się za plecami partnera z kimś innym. Jeśli to nie jest złe, to po co ukrywać i kłamać? Tu nikt nikogo nie ograniczał bo nie miał nawet możliwości, przecież autorka o niczym nie wiedziała, a gdyby wiedziała to też nie znaczy, żeby jej to przeszkadzało.

5

Xvyzz napisał/a:

Może złe jest to że to ukrył gdy mieliśmy się spotkać i mówił że musi jechać do pracy?

Skoro nie jesteś pewna, co dla Ciebie jest złe, to... jaki jest prawdziwy problem?

6

No problem w tym że wolał wystawić własną dziewczynę i pójść na studniówkę z inną?

7

Xvyzz napisał/a:

No problem w tym że wolał wystawić własną dziewczynę i pójść na studniówkę z inną?

Ten znak zapytania jest cudnym. smile

Jeśli myślisz tak, jak napisałaś i nie umiesz przejść nad tym do porządku dziennego, to rozstań się z nim.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie wiem co zrobić...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024