Zranione serce..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zranione serce.....

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Zranione serce.....

: Zranione serce.....
Mam na imię Agnieszka 47 lat mając 16 lat poznałam chłopaka który był ode mnie 2 lata starszy kochalismy się bardzo był moim pierwszym chłopakiem A ja jego dziewczyną.Niestety po 3 latach rozstaliśmy się on wyjechał A ja bardzo za nim tęskniłam..życie moje toczylo sie dalej lecz serce zawsze pamietalo o nim urodziłam dwie wspaniale córki lecz nie umiałam z nikim być....Niedawno pi 27 latach spotkaliśmy się z moją pierwszą miłością w holandii przyjechał do mnie nie mogłam się doczekać aż przeżyłam rozczarowanie to nie był ten sam Mariusz tylko wygląd ten sam zamieszkalismy razem no cóż do pewnego momentu jak alkohol pokazał swoje byłam załamana i jestem on niestety musiał wyjechać do Polski bo zaczęłam się go bać ale nadal go kocham...I jest mi z tym źle  tęsknię za nim ....jak mam się wyleczyć z tego stanu niech ktoś z was mi doradzi.oto moja historia nie umiem funkcjonować czekałam na niego 27 lat A teraz czuje pustkę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zranione serce.....

Bylo juz...

3

Odp: Zranione serce.....

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednej relacji opisujemy w jednym temacie Autorko.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim wątku: https://www.netkobiety.pl/t120167.html  oraz zapoznaj się ponownie z regulaminem naszego serwisu i nie zaśmiecaj forum dublami.
Moderator IsaBella77

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zranione serce.....

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024