Rozwód z orzekaniem o jego winie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwód z orzekaniem o jego winie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Rozwód z orzekaniem o jego winie

Witam

Bardzo proszę o rzeczowe odpowiedzi oraz pomoc.

Czy w sytuacji gdy mąż się nie przyznaje jestem już po drugiej rozprawie-majac jedynie bądź aż 200 stron screenów dowodów przeciwko niemu, nagranie ze spotkania oraz świadka mam realne szanse na uzyskanie orzeczenia o jego wyłącznej winie?

stresuje się kolejna rozprawa za 2 tyg

Czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Zarzucam mu zatajenie przede mną informacji o innej orientacji seksualnej oraz zdrady. Udalo mi sie na poprzedniej rozprawie znależć świadka-niestety to kobieta z którą miał romans na krótko po naszym rozstaniu (w tym czasie zeznawal, że mnie kocha jest wierny i chce do mnie wrocic)i ona zeznala, że zostala oszukana przez niego i porzucona. Jednak to kobieta a nie tego dotyczą moje zarzuty. Screeny dotyczą jego prywatnych rozmów na przelomie kilku lat na portalach randkowych dla gejów i osob bi seksualnych z ktorych wynika, że przyznaje się przed ludźmi, że jest bi seksualny oraz wynika, że doszło do spotkania i zbliżenia seksualnego z mężczyzną w trakcie naszego narzeczeństwa. Udało mi się poprosic znajomego żeby się z nim umówil i spotkał w celach oczywiście teoretycznie seksualnych. Spotkali się poznym wieczorem byłam tam, czekalam jak glupia w samochodzie obok-to juz bylo po naszym rozstaniu a przed rozprawą i niestety nie moglam zrobic zdjęcia bo flesz lampy zwrocil by moją uwagę ale znajomemu udalo się nagrać rozmowę w samochodzie z moim mężem na ktorej mąż sie przyznał, że z mężczyznami dla odskoczni też się spotyka i przyznał się do posiadania konta na tym portalu -w końcu na tym portalu się umówili.

Zastanawiam sie po prostu czy sąd może orzec jego wine- jeśli on się kompletnie nie przyznaje mimo wszystkich dowodów i zarzutów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozwód z orzekaniem o jego winie

A czy konsultowalas swoje dowody z prawnikiem, nie musisz go brac na rozprawe, ale w konsultacji prawnik jest w stanie ocenic czy to miarodajny do rozwodu material dowodowy

3

invisible napisał/a:

Witam

Bardzo proszę o rzeczowe odpowiedzi oraz pomoc.

Czy w sytuacji gdy mąż się nie przyznaje jestem już po drugiej rozprawie-majac jedynie bądź aż 200 stron screenów dowodów przeciwko niemu, nagranie ze spotkania oraz świadka mam realne szanse na uzyskanie orzeczenia o jego wyłącznej winie?

stresuje się kolejna rozprawa za 2 tyg

Czy ktoś ma podobne doświadczenia?

Zarzucam mu zatajenie przede mną informacji o innej orientacji seksualnej oraz zdrady. Udalo mi sie na poprzedniej rozprawie znależć świadka-niestety to kobieta z którą miał romans na krótko po naszym rozstaniu (w tym czasie zeznawal, że mnie kocha jest wierny i chce do mnie wrocic)i ona zeznala, że zostala oszukana przez niego i porzucona. Jednak to kobieta a nie tego dotyczą moje zarzuty. Screeny dotyczą jego prywatnych rozmów na przelomie kilku lat na portalach randkowych dla gejów i osob bi seksualnych z ktorych wynika, że przyznaje się przed ludźmi, że jest bi seksualny oraz wynika, że doszło do spotkania i zbliżenia seksualnego z mężczyzną w trakcie naszego narzeczeństwa. Udało mi się poprosic znajomego żeby się z nim umówil i spotkał w celach oczywiście teoretycznie seksualnych. Spotkali się poznym wieczorem byłam tam, czekalam jak glupia w samochodzie obok-to juz bylo po naszym rozstaniu a przed rozprawą i niestety nie moglam zrobic zdjęcia bo flesz lampy zwrocil by moją uwagę ale znajomemu udalo się nagrać rozmowę w samochodzie z moim mężem na ktorej mąż sie przyznał, że z mężczyznami dla odskoczni też się spotyka i przyznał się do posiadania konta na tym portalu -w końcu na tym portalu się umówili.

Zastanawiam sie po prostu czy sąd może orzec jego wine- jeśli on się kompletnie nie przyznaje mimo wszystkich dowodów i zarzutów.

Znam przypadek, w którym smsy jako dowód oraz świadek, to jednak było za mało dla sądu, by zdrada została potwierdzona i został orzeczony rozwód z winy obu stron. Ty masz jeszcze nagranie - warto może skonsultować sprawę z adwokatem.

4

A przedłożyłaś w sądzie te screeny ? Masz prawnika ?

5

Oczywiście, że cały czas działam z prawnikiem, która jest cały czas na każdej rozprawie i pisała pozew. Adwokat jedynie raz mi potwierdziła, że miała sytuacje gdzie z mniej oczywistymi dowodami niz ja mam kobieta uzyskała rozwód kościelny natomiast jeśli chodzi o sprawę cywilną powiedziała mi, że to wszystko zależy od sądu. Na poprzedniej rozprawie powiedziała mi, że sąd jest po naszej stronie i że to duzy plus. Ale to jeszcze nic nie znaczy tak naprawdę.. mysle o tym na okragło i stresuje się.
Wszystkie dowody zostały przekazane sądowi.

6

Dobrze Twoja prawniczka mówi,  trudno przewidzieć wyrok sądu. Nie martw się na zapas, po co się wykańczać. Zawsze można się odwołać.

7

Myśle o tym bardzo często i obawiam się, że jednak nie pójdzie po mojej myśli...tylko pytanie dlaczego...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozwód z orzekaniem o jego winie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024