Czy któraś z Was mówiąc definitywnie NIE zmieniła zdanie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy któraś z Was mówiąc definitywnie NIE zmieniła zdanie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy któraś z Was mówiąc definitywnie NIE zmieniła zdanie?

Witajcie
Pisałem już wcześniej post w tym dziale mam kolejne pytanie. Byliśmy w związku 2.5roku związek bez patologii zdrad wyzwiska oszukiwan itp namiętność zawsze była do samego końca nie mieszkaliśmy razem ale widywalismy się bardzo często byliśmy właśnie na etapie szukania mieszkania. Związek popsol się przez jak to również powiedziała druga strona ciągle sprzeczki o pierdoly i to naprawdę były pierdoly ona silny charakter ja silny nie zawsze ustepowalismy.. Jednak mimo to rozmawialiśmy o tym często czy tak się dzieje czemu się nie dogadujemy nie mamy żadnych poważnych problemów a niszczymy się przez takie głupoty. Po entej sprzeczce powiedziała żebysmy zrobili sobie przerwe kontakt był znikomy po miesiącu powiedziała że już tego nie chce nie czuje tego samego nie kocha mówiła to bez najmniejszych emocji było widać zimno w jej oczach.. Kulturalne rozstanie podanie ręki kwiaty i do widzenia. Później na przestrzeni kolejnego miesiąca kontaktowałem się z nią telefonicznie kilka razy mieliśmy biznesowe sprawy nie podomykane.. Rozmowy były krótkie spokojne rzeczowe chodź nie ukrywam że szukałem w nich kontaktu bo mogłem to pozałatwiać sam.. zawsze miło i spokojnie odpowiadała ale po krótkiej rozmowie zawsze mówiła że musi kończyć..od ostatniego tel minęły 3 tyg zadzwoniłem i zaproponowałem spotkanie na kawę.. Zapytała w jakim celu? Odp. Poprostu pogadać co tam u Ciebie jak w nowej pracy itp.. Bez zastanowienia spokojnie odpowiedziała Nie nie nie proponuj takich rzeczy ok ok cześć czesc. Zaznaczam że nikt nowy się nie pojawil a ona nadal jest sama.
Jeśli by chciała to ma naprawdę kilka powodów żeby się odezwać nie musi zastanawiać się co tu zrobić jak do niego zagadać itp mimo to kompletnie nie szuka ze mną kontaktu.
Czy zdazyło się wam mówić do Faceta podobnie że już nic nie czujecie nie kochacie a po jakimś czasie nie wiem miesięcy czy lat coś nagle w was się odrodzilo jakaś tęsknota ciekawość co u niego chęć nawiązania ponownie relacji??a jeśli tak to co spowodowało takie wasze myśli jakaś sytuacja? Czy jeśli tak powiedziała to powinienem kompletnie odpuścić zapomnieć? Skoro ona woli być sama niż wracać do tego co było to chyba świadczy tylko o moich klapkach na oczach prawda? Dziękuję z góry za komentarze pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy któraś z Was mówiąc definitywnie NIE zmieniła zdanie?

Daj sobie z nią spokój. Tu już nic się nie zmieni. Zamknij ten rozdział w swoim życiu. Tyle ciekawych kobiet czeka, a Ty ciągle idziesz patrząc wstecz.

3

Ja definitywnie nie zmienilam zdania.
Ale co to ma do rzeczy? Skoro ona i ja to zupelnie inne osoby.

4

Na forum obowiązuje zasada, że problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku.
Kontynuuj dyskusję w swoim poprzednim temacie: https://www.netkobiety.pl/t119464.html
Zapoznaj się również ponownie z naszym regulaminem i nie zaśmiecaj forum dublami.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy któraś z Was mówiąc definitywnie NIE zmieniła zdanie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024