Cześć,
Piszę do was, bo nie wiem co robić..
Jakiś czas temu poznałem wspaniałą kobietę: piękną, inteligentną o niesamowitym uroku. Strasznie mi imponowała jej pewność siebie, niezależność i jak się okazało niedostępność. Na samym początku, jak się poznaliśmy próbowałem się z nią umówić, jednak ona odmówiła. Wtedy założyłem się z kumplami -tak brzydko to ujmę, że ją "zaliczę". Kobieta ta jednak jak się okazało miała swoje zasady i do niczego między nami nie doszło..
Jednak w między czasie spotykaliśmy się na różnych imprezach ( wspólni znajomi) i ja próbując jeszcze wtedy wygrać zakład spędzałem z nią dużo czasu i stało się.. polubiłem ją, nawet bardzo, wręcz zauroczyłem się w niej, a na jej widok serce biło mi 3-razy szybciej. W końcu przekonałem ją i udało nam się umówić. Spotkaliśmy się kilka razy. Po tym dziewczyna dostała od jakiegoś anonima na fb wideo na którym na jednej z imprez zakładałem się z kumplami, że ją zaliczę. Po tym zdarzeniu urwała ze mną kontakt, nie odpisuje, zablokowała mój numer i przestała się pojawiać na wspólnych imprezach. Jestem załamany, bo naprawdę ją polubiłem, może nawet coś do niej zacząłem czuć, kiedy ona nagle urwała ze mną kontakt Powiedzcie co mam zrobić, żeby ją teraz odzyskać, skoro ona nie chce mnie już znać? Nie wierzy mi, ale naprawdę teraz się w niej zakochałem.. Owszem na początku nie miałem "czystych" intencji, ale kiedy ją poznałem, zaczęło mi na niej prawdziwie zależeć. Zapewniałem ją,że możemy na razie odłożyć seks, że zaczekam tak długo jak będzie tego potrzebowała.. Ale ona nie chce mieć już nic więcej ze mną wspólnego
Co robić? Szczerze żałuję swojego zachowania ..