Kochane kobietki gdzie kupię namiot , ale taki w którym będę miała możliwość włożenia piecyka turystycznego. Musi być ze specjalnym otworem na rurę odprowadzającą. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć :(
Kochane kobietki gdzie kupię namiot , ale taki w którym będę miała możliwość włożenia piecyka turystycznego. Musi być ze specjalnym otworem na rurę odprowadzającą. Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć
To może wyciąć sobie dziurę w dachu?
piecyk turystyczny? w środku?
Wiele namiotów jest robiona z materiałów syntetycznych, po to, by wytrzymały mocny deszcz, w środku bywa duszno, jeśli będziesz używać piecyk może być mało komfortowo + zagrożenie pożarem. Nie prościej małą butlę turystyczną z palnikiem, które użyjesz na zewn?
Możesz spróbować namiot z przedsionkiem, namioty mają różne otwory wentylacyjne.
Najprościej - idź do sklepu sportowego, na pewno coś doradzą
Decathlon?
Chodzi mi o tak zwane " hot tent " jak wpiszecie w google to wyskoczy. Po prostu nigdzie nie mogę znaleźć na polskich stronach
a nie prościej - wrzuć hasło hot tent i piecyk no i wyrzuci ci wyniki, gdzie kupić
A może poszukaj na allegro, w google lub gdzieś? Zadzwoń do jakiegoś sklepu, zapytaj, na pewno Ci coś poradzą