Jak to jest z tymi Kobietami i młodszymi chłopcami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest z tymi Kobietami i młodszymi chłopcami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Jak to jest z tymi Kobietami i młodszymi chłopcami

Drogie Panie jak to w końcu bywa
wiele artykułów przeczytałem, wiele forów odwiedziłem, niemniej jednak sam nie doświadczyłem więc pytam was

Czy kobiety powiedzmy w granicach 30-50 lat są zainteresowane młodszymi "chłopcami" nie mówię tu tylko o seksie bo raczej na tym świat nie stoi

ale bardziej chodzi mi o całokształt.

ja mam 21 lat i szczerze mówiąc szukam starszej przyjaciółki i nie tylko na jedną noc

chodzi mi bardziej o relacje przyjacielską przechodzącą w jakiś związek (?) bądź bycie po prostu dobrymi przyjaciółmi i kochankami.

i tu schodzimy do pytania, odsuwając na bok te wszystkie artykuły które mówią jednogłośnie, że tak, że kobiety chcą przeżywać drugą młodość i cieszyć się życiem jeszcze raz.

jakie są wasze doświadczenia drogie Panie jak to wygląda w praktyce, w normalnym codziennym życiu, a nie w mega zboczonych kręgach naszego społeczeństwa?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak to jest z tymi Kobietami i młodszymi chłopcami

U mnie tak do 10 lat młodszy- jak najbardziej. Większa różnic A wieku już mnie zniesmacza.

3

SzalonyOlek z Twoim białorycerskim podejściem, to wyd...ją Cię bez mydła. big_smile

4

balin spokojnie, spokojnie bardziej chce usłyszeć tu historie a nie zostać pupilkiem na zawołanie big_smile
bo wiesz zapach dziura to jedno a zapchaj dziura i zjedz kolacje ze mną to drugie big_smile

5

Ale co jak wygląda? Takie relacje, jeśli są?
Na to mogą Ci odpowiedzieć tylko kobiety, które były lub są w takich.
Ja bym nie brała pod uwagę różnicy większej niż jakieś 8 lat... a to i tak dużo jest.
Ale tolerancję "w górę" mam jeszcze mniejszą wink

6

W normalnym życiu to wolą sobie kogoś ułożonego znaleść, a nie synka którego muszą niańczyć.

7

Ale teraz rozmawiamy chyba o związkach heteroseksualnych.

8

SzalonyOlek napisał/a:

te wszystkie artykuły które mówią jednogłośnie

Z wp i onetu? lol

SzalonyOlek napisał/a:

Czy kobiety powiedzmy w granicach 30-50 lat są zainteresowane młodszymi "chłopcami" nie mówię tu tylko o seksie bo raczej na tym świat nie stoi

Pewnie znajdzie się jakiś procent zainteresowanych "chłopcami" do radosnego seksu tylko, że ci chłopcy to muszą wyglądać jak z reklamy bielizny CK.

Nie czarujmy się... dowolna kobieta (wiek, wygląd, waga, charakter, higiena, whatever... bez znaczenia) jest w stanie ogarnąć sobie "wyględnego" i napalonego gościa z takiego np.: tindera w 5 minut.

9 Ostatnio edytowany przez Winter.Kween (2019-08-13 00:37:42)

TypowyCharlie napisał/a:

W normalnym życiu to wolą sobie kogoś ułożonego znaleść, a nie synka którego muszą niańczyć.

Oj nianczyc to mozna tez starego chlopa co widac po rozmowach na tym forum.

Mlodszy zreszta nie jest od bycia ulozonym haha
Mi sie zaczeli mlodsi podobac. Nie, ze nastolatkowie.
Tacy 22 latkowie powiedzmy, im jestem starsza tym bardziej wole mlodszych. Chyba to takie prozne po prostu.

10

Winter.Kween napisał/a:
TypowyCharlie napisał/a:

Oj nianczyc to mozna tez starego chlopa co widac po rozmowach na tym forum.

Mlodszy zreszta nie jest od bycia ulozonym haha
Mi sie zaczeli mlodsi podobac. Nie, ze nastolatkowie.
Tacy 22 latkowie powiedzmy, im jestem starsza tym bardziej wole mlodszych. Chyba to takie prozne po prostu.

no i o takie odpowiedzi mi chodziło, treściwe na temat

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak to jest z tymi Kobietami i młodszymi chłopcami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024