kobieta przykrywka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kobieta przykrywka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez ukrytygay (2019-08-03 21:35:31)

Temat: kobieta przykrywka

Cześć, w obecnych czasach niestety nie mam wyboru i muszę wziąć sobie kobietę za żonę - presja społeczna, rodzina, kościół. Jako homoseksualista mogę współżyć z kobietą - nie obrzydza mnie to, niestety nie potrafię zrezygnować z mężczyzn, seks z przystojnym mężczyzną jest dla mnie o niebo lepszy. Dlaczego taki układ jest uważany za zły ? Przecież kobieta nic nie musi wiedzieć, mogę mieć z nią dzieci, normalną rodzinę a nikt mi nie da dziecka kiedy będę z mężczyzną.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kobieta przykrywka
ukrytygay napisał/a:

Cześć, w obecnych czasach niestety nie mam wyboru i muszę wziąć sobie kobietę za żonę - presja społeczna, rodzina, kościół. Jako homoseksualista mogę współżyć z kobietą - nie obrzydza mnie to, niestety nie potrafię zrezygnować z mężczyzn, seks z przystojnym mężczyzną jest dla mnie o niebo lepszy. Dlaczego taki układ jest uważany za zły ? Przecież kobieta nic nie musi wiedzieć, mogę mieć z nią dzieci, normalną rodzinę a nikt mi nie da dziecka kiedy będę z mężczyzną.

Kolejna "gównoburza".

3

Jest coś takiego jak uczciwość małżeńska.

4

A tam, jedno drobne kłamstewko nie zaszkodzi. Po prostu czasami prześpię się z facetem.

5

trooolll.

6

Prowokatorom dziękujemy, ponownie nie zapraszamy. Wątek oczywiście zostaje zamknięty.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » kobieta przykrywka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024