Orgazm łechtaczkowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm łechtaczkowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Orgazm łechtaczkowy

Mam tylko orgazmy łechtaczkowe. Chciałabym jednak połączyć z penetracja wtedy jest o wiele  milej.mam sposób na mega szybki orgazm podczas prysznica gdy nakieruje wodę na łechtaczka. Mam chęć kochać się pod prysznicem i do tego symulacje woda.. No właśnie trochę mi głupio przyznać mojemu mezowi że taki mam sposób. Z drugiej strony pewnie byłby zachwycony. Odwazylybyscue się przyznać mezowi do takich zabaw

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Orgazm łechtaczkowy

Komu innemu sie przyznawac jak nie mezowi? Powinien byc dla Ciebie najblizsza osoba, jak nie umiesz mu powiedziec o swoich pragnieniach to cos jest nie tak.

3

Już dawno powinnaś była mu o tym powiedzieć.

4

Koniecznie mówić mężowi, w końcu to z Nim dzielisz życie erotyczne.i jakby to ująć, mąż od tego jest big_smile
Zaproś pod prysznic i zrób pokaz wink

5

Cyngli napisał/a:

Już dawno powinnaś była mu o tym powiedzieć.

Like. smile

6

Kiziamizia2 napisał/a:

Mam tylko orgazmy łechtaczkowe. Chciałabym jednak połączyć z penetracja wtedy jest o wiele  milej.mam sposób na mega szybki orgazm podczas prysznica gdy nakieruje wodę na łechtaczka. Mam chęć kochać się pod prysznicem i do tego symulacje woda.. No właśnie trochę mi głupio przyznać mojemu mezowi że taki mam sposób. Z drugiej strony pewnie byłby zachwycony. Odwazylybyscue się przyznać mezowi do takich zabaw

A znasz jakiś inny sposób na orgazm łechtaczkowy oprócz wody z prysznica?

Pytam, bo twoja metoda jest jedną z najtrudniejszych do wkomponowania w partnerski seks. Nawet z tej prostej przyczyny, że wymaga kompletnego bezruchu i bezbłędnego celowania w punkt.

Poczytaj kobietę seksuolog Betty Dodson. Wymień prysznic na dobry stymulator łechtaczki. Naucz się.

No i porozmawiaj w końcu z mężem.

Bądź szczęśliwa.

7

Bez przesady Twoja fantazja nie jest jakąś jazdą po bandzie, całkiem 'normalny' pomysł. A zresztą nawet w przypadku jakichś ostrzejszych marzeń - czemu by mężowi nie powiedzieć? W najgorszym wypadku spróbujecie i się nie spodoba, nic się przecież nie stanie

8

Naucz się dotykać. Na początek sama, potem wprowadź męża. Nie potrzebujesz wibratorów.

9

Ale Ty pytasz poważnie czy żartujesz? big_smile Jeśli się wstydzisz powiedzieć wprost, to chyba trzeba się zastanowić skąd Ci się to bierze. Może mąż okazuje za mało akceptacji?

10 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-07-30 12:42:01)

Cyngli napisał/a:

Naucz się dotykać. Na początek sama, potem wprowadź męża. Nie potrzebujesz wibratorów.

[treść usunięta] Odtworzyć ręką dotyk strumienia wody z prysznica? [treść usunięta]

11

uzytkownik444 napisał/a:
Cyngli napisał/a:

[treść usunięta] Odtworzyć ręką dotyk strumienia wody z prysznica? [treść usunięta]

A gdzie Cyngli napisała o odtwarzaniu czegokolwiek? Poradziła autorce aby nauczyła się dotykać. Najpierw przeczytaj, potem spróbuj zrozumieć i dopiero odpowiadaj.

12 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-07-30 12:43:47)

Lagrange napisał/a:

A gdzie Cyngli napisała o odtwarzaniu czegokolwiek? Poradziła autorce aby nauczyła się dotykać. Najpierw przeczytaj, potem spróbuj zrozumieć i dopiero odpowiadaj.

A Ty dowiedz się co to jest zespół Havelock Ellisa i jak trudno z niego wyjść. Wiele kobiet ma ten problem. Szukają pomocy i jej nie znajdują.

Ogólniki typu "naucz się" nikomu nie pomogą.

Ja daję konkretne rady. Za to mnie hejtujecie. A ja się cieszę jeśli pomogę choć jednej osobie.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Orgazm łechtaczkowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024