Mam tylko orgazmy łechtaczkowe. Chciałabym jednak połączyć z penetracja wtedy jest o wiele milej.mam sposób na mega szybki orgazm podczas prysznica gdy nakieruje wodę na łechtaczka. Mam chęć kochać się pod prysznicem i do tego symulacje woda.. No właśnie trochę mi głupio przyznać mojemu mezowi że taki mam sposób. Z drugiej strony pewnie byłby zachwycony. Odwazylybyscue się przyznać mezowi do takich zabaw
Komu innemu sie przyznawac jak nie mezowi? Powinien byc dla Ciebie najblizsza osoba, jak nie umiesz mu powiedziec o swoich pragnieniach to cos jest nie tak.
Już dawno powinnaś była mu o tym powiedzieć.
Koniecznie mówić mężowi, w końcu to z Nim dzielisz życie erotyczne.i jakby to ująć, mąż od tego jest
Zaproś pod prysznic i zrób pokaz
Już dawno powinnaś była mu o tym powiedzieć.
Like.
Mam tylko orgazmy łechtaczkowe. Chciałabym jednak połączyć z penetracja wtedy jest o wiele milej.mam sposób na mega szybki orgazm podczas prysznica gdy nakieruje wodę na łechtaczka. Mam chęć kochać się pod prysznicem i do tego symulacje woda.. No właśnie trochę mi głupio przyznać mojemu mezowi że taki mam sposób. Z drugiej strony pewnie byłby zachwycony. Odwazylybyscue się przyznać mezowi do takich zabaw
A znasz jakiś inny sposób na orgazm łechtaczkowy oprócz wody z prysznica?
Pytam, bo twoja metoda jest jedną z najtrudniejszych do wkomponowania w partnerski seks. Nawet z tej prostej przyczyny, że wymaga kompletnego bezruchu i bezbłędnego celowania w punkt.
Poczytaj kobietę seksuolog Betty Dodson. Wymień prysznic na dobry stymulator łechtaczki. Naucz się.
No i porozmawiaj w końcu z mężem.
Bądź szczęśliwa.
Bez przesady Twoja fantazja nie jest jakąś jazdą po bandzie, całkiem 'normalny' pomysł. A zresztą nawet w przypadku jakichś ostrzejszych marzeń - czemu by mężowi nie powiedzieć? W najgorszym wypadku spróbujecie i się nie spodoba, nic się przecież nie stanie
Naucz się dotykać. Na początek sama, potem wprowadź męża. Nie potrzebujesz wibratorów.
Ale Ty pytasz poważnie czy żartujesz? Jeśli się wstydzisz powiedzieć wprost, to chyba trzeba się zastanowić skąd Ci się to bierze. Może mąż okazuje za mało akceptacji?
10 2019-07-29 22:20:05 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-07-30 12:42:01)
Naucz się dotykać. Na początek sama, potem wprowadź męża. Nie potrzebujesz wibratorów.
[treść usunięta] Odtworzyć ręką dotyk strumienia wody z prysznica? [treść usunięta]
Cyngli napisał/a:Naucz się dotykać. Na początek sama, potem wprowadź męża. Nie potrzebujesz wibratorów.
[treść usunięta] Odtworzyć ręką dotyk strumienia wody z prysznica? [treść usunięta]
A gdzie Cyngli napisała o odtwarzaniu czegokolwiek? Poradziła autorce aby nauczyła się dotykać. Najpierw przeczytaj, potem spróbuj zrozumieć i dopiero odpowiadaj.
12 2019-07-30 08:16:56 Ostatnio edytowany przez Olinka (2019-07-30 12:43:47)
A gdzie Cyngli napisała o odtwarzaniu czegokolwiek? Poradziła autorce aby nauczyła się dotykać. Najpierw przeczytaj, potem spróbuj zrozumieć i dopiero odpowiadaj.
A Ty dowiedz się co to jest zespół Havelock Ellisa i jak trudno z niego wyjść. Wiele kobiet ma ten problem. Szukają pomocy i jej nie znajdują.
Ogólniki typu "naucz się" nikomu nie pomogą.
Ja daję konkretne rady. Za to mnie hejtujecie. A ja się cieszę jeśli pomogę choć jednej osobie.