Mój partner chce nauczyć się przeżywać orgazm bez wytrysku. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój partner chce nauczyć się przeżywać orgazm bez wytrysku.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Mój partner chce nauczyć się przeżywać orgazm bez wytrysku.

Hej,
Tak jak w temacie- mój chłopak chce nauczyć się przeżywać orgzm bez wytrysku, bo bezpieczniej, bo nie będzie zmęczony, bo to, tamto, siamto. Mi osobiście to będzie przeszkadzać. Dlaczego? Jestem kobietą, więc "bo tak". Dla mnie facet nie mający wytrysku, to kobieta, która zasypia podczas sexu i zaczyna jeszcze chrapać- no którego faceta by to nie wkurzyło?

A celem tego wszystkiego jest pytanie- jak mogę go przekonać, żeby tego nie robił?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój partner chce nauczyć się przeżywać orgazm bez wytrysku.

Możesz go poprosić.
Ale nie wiem, po co, to, że chce się nauczyć nie znaczy jeszcze, że mu się uda, a nawet jeśli - że mu się spodoba. A NAWET JEŚLI - że stale będzie się chciał tak kochać.

A seks tantryczny nie jest taki zły.

3

Załóż mu gumę i po problemie.

To jest jakieś chyba wynaturzenie, aby nie chcieć wytrysku. Przecież stara sperma jest taka nieświeża....

4 Ostatnio edytowany przez adlernewman (2013-01-08 18:56:07)

Mozliwe to jest, ale na dluga mete niezdrowe. Po pierwsze, bardzo trudne do wykonania. Po drugie, po co sie tak stresowac? Po trzecie, jest naprawde bardzo meczace, wiec jak Twojemu chlopakowi na zachowaniu energii chodzi, to raczej bedzie rozczarowany.

Nie lepiej dbac o antykoncepcje?

5

A dlaczego uważacie, że chodzi mu o antykoncepcję..?

6

Widzisz, normalnie używamy prezerwatyw, więc z tym nie ma problemu, ale coś mu odpierdziela teraz z tym orgazmem bez wytrysku...
Czy to w ogóle możliwe, żeby facet wytrzymał np. miesiąc bez wytrysku? Troche nie chce mis ię w to wierzyć

adlernewman napisał/a:

Mozliwe to jest, ale na dluga mete niezdrowe. Po pierwsze, bardzo trudne do wykonania. Po drugie, po co sie tak stresowac? Po trzecie, jest naprawde bardzo meczace, wiec jak Twojemu chlopakowi na zachowaniu energii chodzi, to raczej bedzie rozczarowany.

Nie lepiej dbac o antykoncepcje?

7

No a wiesz, co go do tego przyciągnęło?

8

Nie mam pojęcia. Mówi mi tylko, że tak będzie lepiej, że bezpieczniej jak coś i to niczym się nie różni od normalnego sexu, tylko, że on nie będzie miał orgazmu neutral Aaa, no i nie będzie tak zmęczony. A jak mu wysłałam z postu osoby tam, z wyżej, że nie ma co liczyć, że będzie mniej zmęczony, to on mi tylko odp. "ojjj tam"

Vian napisał/a:

9

Nie będzie miał *wytrysku*, a nie orgazmu

secondlife napisał/a:

Nie mam pojęcia. Mówi mi tylko, że tak będzie lepiej, że bezpieczniej jak coś i to niczym się nie różni od normalnego sexu, tylko, że on nie będzie miał orgazmu neutral Aaa, no i nie będzie tak zmęczony. A jak mu wysłałam z postu osoby tam, z wyżej, że nie ma co liczyć, że będzie mniej zmęczony, to on mi tylko odp. "ojjj tam"

Vian napisał/a:

10

No to na Twoim miejscu pozwoliłabym mu popróbować i poczekała, aż mu się znudzi. tongue

11 Ostatnio edytowany przez supermenka (2013-01-08 20:49:19)

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było a tu ciekawy temacik... Chociaż nie jestem pewna czy aż tak. To mi wygląda na starą prawdę - jeden lubi rybki a inny akwarium.  Na mój gust to fanaberia, których coraz więcej wraz z "rozwojem" cywilizacyjnym. Oczywiście można być wegetarianinem, veganinem ... czy innym dziwolągiem. Można być tantrystą czy jak to odmienić. Ja osobiście uważam, że należy żyć w zgodzie z naturą oczywiście w miarę rozsądnie - przecież nie będziemy wracać na drzewa - choć mogło by to być ciekawe. Seks jest drogą do prokreacji i w oczywisty sposób wiąże się z wytryskiem. Można by dyskutować o jakości tego co wytryska ale to zupełnie inny temat. Tak jak w żywieniu jadać należy wszystko tylko z zachowaniem proporcji i indywidualnych wymagań tak z seksem - można się pobawić i poeksperymentować ale na luzie i ze zwykłej ciekawości. Nie sądzę aby sprawdziło się to na dłuższą metę.  Więc moja rada - daj na luz i pozwól mu na kombinacje ale jak się zaweźmie za bardzo to będzie sygnał, że jest jest nie do końca ... że tak powiem "kompletny" - a w takim razie zastanów się czy interesuje Cię przyszłość z kimś takim.  Oceń czy uwzględnia Twoje potrzeby, czy dąży tylko do spełnienia siebie.  Pozdrawiam i życzę orgazmów ze stosunkiem a nie bez big_smile

12

Od razu odpowiem- on jest strasznym narcyzem. On jest najważniejszy, nie będzie się ograniczał, bo mnie to może w jakiś tam swój sposób urazić, czy coś w tym stylu. Generalnie- może i masz racje, spróbować nigdy nie zaszkodzi, ale on dba tylko o siebie i swoje potrzeby. Wyprzedze pytanie- jestem z nim, bo go kocham i do końca wierze w człowieka.

supermenka napisał/a:

Hej dziewczyny, dawno mnie nie było a tu ciekawy temacik... Chociaż nie jestem pewna czy aż tak. To mi wygląda na starą prawdę - jeden lubi rybki a inny akwarium.  Na mój gust to fanaberia, których coraz więcej wraz z "rozwojem" cywilizacyjnym. Oczywiście można być wegetarianinem, veganinem ... czy innym dziwolągiem. Można być tantrystą czy jak to odmienić. Ja osobiście uważam, że należy żyć w zgodzie z naturą oczywiście w miarę rozsądnie - przecież nie będziemy wracać na drzewa - choć mogło by to być ciekawe. Seks jest drogą do prokreacji i w oczywisty sposób wiąże się z wytryskiem. Można by dyskutować o jakości tego co wytryska ale to zupełnie inny temat. Tak jak w żywieniu jadać należy wszystko tylko z zachowaniem proporcji i indywidualnych wymagań tak z seksem - można się pobawić i poeksperymentować ale na luzie i ze zwykłej ciekawości. Nie sądzę aby sprawdziło się to na dłuższą metę.  Więc moja rada - daj na luz i pozwól mu na kombinacje ale jak się zaweźmie za bardzo to będzie sygnał, że jest jest nie do końca ... że tak powiem "kompletny" - a w takim razie zastanów się czy interesuje Cię przyszłość z kimś takim.  Oceń czy uwzględnia Twoje potrzeby, czy dąży tylko do spełnienia siebie.  Pozdrawiam i życzę orgazmów ze stosunkiem a nie bez big_smile

13

Ale przeciez to absurdalne! Pomijajac fakt, ze trzeba miec niesamowite opanowanie takiej techniki, co moze zabrac LATA, istota takiego orgazmu ma podloze duchowe, a nie jest jakas tam fanaberia. Glupawe pomysly mu do glowy przychodza...

14

secondlife napisał/a:

Od razu odpowiem- on jest strasznym narcyzem. On jest najważniejszy, nie będzie się ograniczał, bo mnie to może w jakiś tam swój sposób urazić, czy coś w tym stylu. Generalnie- może i masz racje, spróbować nigdy nie zaszkodzi, ale on dba tylko o siebie i swoje potrzeby. Wyprzedze pytanie- jestem z nim, bo go kocham i do końca wierze w człowieka.

supermenka napisał/a:

No cóż, to choroba (miłość oczywiście) Leczenie jej jest i trudne i bolesne, ale .. to samo życie. Musisz przez to przejść - mam nadzieję, że w stylu Feniksa a nie Prometeusza. Pozdrawiam i życzę skutecznej kuracji hmm

15

No ale on jest taki, że jak się uprze, to i tak zrobi swoje, w sumie ja go tego nauczyłam "Możesz nie wygrać, ale zawsze będzie, że próbowałeś"... Dzisiaj po stosunku stwierdził, że 'było połowe mniej', co mnie strasznie wkurzyło (tak, wiem, że to obrzydliwe), ale spojrzałam na gumke, no i co jak co, ale on ma chyba problem z oczami... W każdym bądź razie, uważam, że to totalnie głupie i bez sensu.

adlernewman napisał/a:

Ale przeciez to absurdalne! Pomijajac fakt, ze trzeba miec niesamowite opanowanie takiej techniki, co moze zabrac LATA, istota takiego orgazmu ma podloze duchowe, a nie jest jakas tam fanaberia. Glupawe pomysly mu do glowy przychodza...

16

secondlife -- a co Ty się tak tym przejmujesz? Seks był fajny? Jak był fajny i jesteś zadowolona to daj spokój. Niech sobie chłop ma nową zabawkę w postaci treningu wytrysku.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój partner chce nauczyć się przeżywać orgazm bez wytrysku.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023