co sądzicie o takich dziewczynach ?
Chyba żartujesz. Taki temat na netkobiety? Zaraz cię zbanują. Nu, nu. Nie wolno.
Nie do końca wiem, o co pytasz...
Jest to jakiś sposób na ustawienie się w życiu.
Czy gorszy czy lepszy od innych, kwestia gustu. Na pewno skuteczny. Można w szybki sposób spieniężyć swoje walory fizyczne zanim przeminą. Oczywiście nie jest to odpowiednie dla każdej kobiety a wręcz wyłącznie dla specyficznej grupy ale ja nie widzę w tym problemu.
Jest popyt, jest podaż.
co sądzicie o takich dziewczynach ?
Żal mi ich, zresztą, żal mi każdej osoby, która dla kasy zrobi wszystko.
Mgliście pamiętam rozmowę z dziewczyną, która twierdziła, że jej koleżanka twierdziła, że miała tego typu propozycje, ale polegały one na tym, że za 200-300 Euro dziennie trzeba tam lecieć i nie wiadomo co się będzie robić, być może nawet seksu nie będzie. Tyle pieniędzy to może zarobić prostytutka w Polsce.
Proszę pamiętać, że to tylko taka plotka.
Nic nie myślę. To each their own. Żal mi tylko tych które robią to być może trochę wbrew sobie, te dla których to świadoma decyzja - nie mam opinii.
Mgliście pamiętam rozmowę z dziewczyną, która twierdziła, że jej koleżanka twierdziła, że miała tego typu propozycje, ale polegały one na tym, że za 200-300 Euro dziennie trzeba tam lecieć i nie wiadomo co się będzie robić, być może nawet seksu nie będzie. Tyle pieniędzy to może zarobić prostytutka w Polsce.
Proszę pamiętać, że to tylko taka plotka.
Te kwoty wydają mi się stanowczo za małe...trzeba by dopisać jeszcze jedno zero.
Godzina seksu w Niemczech to koszt od 100€, wiele jest ofert od 150€. Nie sądzę, żeby któraś Pani chciała tracić czas na przelot, pisać się na niewiadomą za niewiele większą kwotę.
Nie, nie... wszystko podobno załatwione, tylko ona poświęca czas... przywiozą, odwiozą, zapewnią lokum.
martusiaa2 napisał/a:co sądzicie o takich dziewczynach ?
O to to.....zwłaszcza tych, co szarpią 10 godzin na hali w temperaturze 45*C na akord.......by do pierwszego starczyło.
Cyngli napisał/a:martusiaa2 napisał/a:co sądzicie o takich dziewczynach ?
O to to.....zwłaszcza tych, co szarpią 10 godzin na hali w temperaturze 45*C na akord.......by do pierwszego starczyło.
Mi osobiście takich też jest żal. I takich, co po 12h na kasie siedzą też.