Przecież wcześniej napisałam, jakie osoby pokazują sie na kamerkach, sa takie, które już mają wszystko gdzieś i one nawet nie myślą o ambitnej pracy. Zazwyczaj są to byłe, lub obecne prostytutki, albo dziewczyny, które nie myślą perspektywicznie. Ale na serio na kamerkach sa osoby nie pokazujące twarzy i/albo pokazujące seksualność w sposób delikatny, nieobrzydliwy. Ja osobiście nie widze w tej drugiej kategorii niczego złego, a pierwsza kategoria hmm, to ich zycie, niech robią co chcą. Co do klientów takowych kamerek to wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem i tak by nikogo nie krzywdzić. Jeżeli para ustali, że ogladanie sex kamerek to nie zdrada i dana osoba nie robi tego nałogowo, jezeli związek i relacje także seksualne nie cierpią na tym, to co w tym złego?
Naprawdę nie rozumiem tego świętego oburzenia, sex był zawsze przyjemnością, zawsze wszystkich do tego ciągnęło (ok, prawie wszystkich), czasy zmieniły się jedynie pod względem technologii i form przekazu. A ludzie wcale się nie zmienili, nadal są tacy, którzy wolą tradycyjny seks, tacy, których ciekawi wszystko, tacy, którzy popadają w przesadę i ich ciekawość idzie za daleko- perwersje, także te, które krzywdzą innych (oczywiście takich należy karać), czy uzależnieni- do leczenia. No i sa tak samo jak x lat temu osoby aseksualne.
Osobiście nie widze powodu, zeby podważać kompetencje powiedzmy dziennikarki, lekarza, urzednika, urzędniczki itp. (pleć nie ma znaczenia), jeżeli pokazują się na kamerkach. Rozumiem, że pokazywanie się może kogoś kręcić, poza tym osoba inteligentna, ale mająca takie potrzeby, nie będzie bluzgać na wizji, zrobi to wszystko z klasą (na serio tak się da). Są osoby pracowite, ambitne, specjaliści w swoich dziedzinach, którzy uwielbiają seks, mają x partnerów i co? przez to mam nie iść do takiego prawnika, który tygodniowo uprawia sex z x osobami? a co za róznica, czy pokazuje się na kamerce? to jest jego/ jej prywatne życie, idac do urzedu, nie myślę co [pani za okienkiem robiła w nocy z mężem, czy nie mężem, nie interesuje mnie, czy stoi na rogu i kupczy ciałem, nie interesuje mnie, czy pokazuje się na seks kamerkach, nie interesuje mnie co jadła na śniadanie, ani jakie seriale lubi. interesuje mnie tylko profesjonalne załatwienie mojej sprawy