Czy zdradza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Czy zdradza

Witam potrzebuje pomocy bo nie wiem co zrobić ostatnio odkryłam że mój facet wypisuje z innym kobieta  na portalu społecznościowym wysyła im swoje zdjęcia i odwrotnie. Ale najbardziej zdenerwoway mnie wiadomości gdzie umawia się z inną na spotkanie i na sex. Tylko teraz nie wiem czy napisać do tej łaski i się zapytać jak było.? Doradzcie co mam zrobić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy zdradza

Zrób screena, wyślij to swojemu Ex i zablokuj wszystkie kanały.

3

Liść w twarz i obrót na pięcie. Publicznie, żeby bał się oddać.

4

Zapytaj czego mu brakuje w waszym zwiazku skoro szuka u innych?

Gdybym ja odeszła wtedy jak odkryłam to samo co Ty, nie przezylabym dużo złego i nie rozwodzila teraz. Wnioski wyciągnij sama. To zawsze będzie z tyłu w Twojej głowie. Chyba ze facet pójdzie na jakas terapię.

6

Wydrukuj to, rzuć mu tym w twarz, pożegnaj się i odejdź.

7

john.doe80 napisał/a:

Zrób screena, wyślij to swojemu Ex i zablokuj wszystkie kanały.

Szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to" wink
Uważam, że to najlepsze z możliwych rozwiązań.

8

Olej go... facet bez wartości.
Bedziesz cierpieć w przyszłości jeśli z nim zostaniesz.

9

Klaudunia napisał/a:

Witam potrzebuje pomocy bo nie wiem co zrobić ostatnio odkryłam że mój facet wypisuje z innym kobieta  na portalu społecznościowym wysyła im swoje zdjęcia i odwrotnie. Ale najbardziej zdenerwoway mnie wiadomości gdzie umawia się z inną na spotkanie i na sex. Tylko teraz nie wiem czy napisać do tej łaski i się zapytać jak było.? Doradzcie co mam zrobić

Kawę na ławę i karty na stół ,za długo nie kombinuj .Pomachaj mu na dowidzenia .

10

Klaudunia napisał/a:

Zostaw mu koniecznie liścik na pożegnanie(taki czuły, o miłości) aby każdego dnia żałował co stracił.

11

Rozstać się, zostawić go samego, jeszcze na pożegnanie na złość mu zrobić big_smile

12

Klaudunia napisał/a:

Ewidentnie musisz się bardziej starać! HELLO! Coś jest nie tak z Tobą, skoro facet wypisuje z innymi kobietami i wysyła im zdjęcia, a nawet umawia się na spotkania i sex. To tylko i wyłącznie Twoja wina, więc staraj się bardziej, bo prawdopodobnie na jakimś etapie zawaliłaś i Twój biedny mężczyzna zmuszony był szukać szczęścia w innym miejscu.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024