Witam potrzebuje pomocy bo nie wiem co zrobić ostatnio odkryłam że mój facet wypisuje z innym kobieta na portalu społecznościowym wysyła im swoje zdjęcia i odwrotnie. Ale najbardziej zdenerwoway mnie wiadomości gdzie umawia się z inną na spotkanie i na sex. Tylko teraz nie wiem czy napisać do tej łaski i się zapytać jak było.? Doradzcie co mam zrobić
Zrób screena, wyślij to swojemu Ex i zablokuj wszystkie kanały.
Liść w twarz i obrót na pięcie. Publicznie, żeby bał się oddać.
Zapytaj czego mu brakuje w waszym zwiazku skoro szuka u innych?
Gdybym ja odeszła wtedy jak odkryłam to samo co Ty, nie przezylabym dużo złego i nie rozwodzila teraz. Wnioski wyciągnij sama. To zawsze będzie z tyłu w Twojej głowie. Chyba ze facet pójdzie na jakas terapię.
Wydrukuj to, rzuć mu tym w twarz, pożegnaj się i odejdź.
Zrób screena, wyślij to swojemu Ex i zablokuj wszystkie kanały.
Szkoda, że tu nie ma opcji "lubię to"
Uważam, że to najlepsze z możliwych rozwiązań.
Olej go... facet bez wartości.
Bedziesz cierpieć w przyszłości jeśli z nim zostaniesz.
Witam potrzebuje pomocy bo nie wiem co zrobić ostatnio odkryłam że mój facet wypisuje z innym kobieta na portalu społecznościowym wysyła im swoje zdjęcia i odwrotnie. Ale najbardziej zdenerwoway mnie wiadomości gdzie umawia się z inną na spotkanie i na sex. Tylko teraz nie wiem czy napisać do tej łaski i się zapytać jak było.? Doradzcie co mam zrobić
Kawę na ławę i karty na stół ,za długo nie kombinuj .Pomachaj mu na dowidzenia .
Zostaw mu koniecznie liścik na pożegnanie(taki czuły, o miłości) aby każdego dnia żałował co stracił.
Rozstać się, zostawić go samego, jeszcze na pożegnanie na złość mu zrobić
Ewidentnie musisz się bardziej starać! HELLO! Coś jest nie tak z Tobą, skoro facet wypisuje z innymi kobietami i wysyła im zdjęcia, a nawet umawia się na spotkania i sex. To tylko i wyłącznie Twoja wina, więc staraj się bardziej, bo prawdopodobnie na jakimś etapie zawaliłaś i Twój biedny mężczyzna zmuszony był szukać szczęścia w innym miejscu.