Szukam prawdziwej Przyjaciółki i do tańca i różańca :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam prawdziwej Przyjaciółki i do tańca i różańca :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Samotny_Wilk98 (2019-05-26 14:39:48)

Temat: Szukam prawdziwej Przyjaciółki i do tańca i różańca :D

Hej, nie wiem czy to odpowiednie miejsce bo widzę że tu na portalu królują dziewczyny ale jak to mówią kto nie ryzykuje nie pije szampana big_smile W sumie nawet nie wiem jak obrać słowa bym nie wyszedł na durnia czy coś ale jestem Igor. Mam 20 lat i jestem niepełnosprawny. Nie będę tu Mojego całego życia opisywał bo nie ma sensu ale jak się domyślacie przez swoją chorobę nie miałem zbyt wielu znajomych czy Przyjaciół. Nie temu że ktoś Mi dokuczał tylko rówieśnicy mieli do Mnie duży dystans a Ja przez to też zamykałem się w sobie i nie dawałem się poznać z lepszej strony. Wraz z wiekiem miałem paczkę znajomych która akceptowała Mnie i nie patrzeli na Mnie jak na kogoś chorego ale wiadomo razem z wiekiem wszyscy wyjechali wiadomo czy to na studia czy do pracy. Moja choroba objawia się tym że mam mocno zdeformowane ciało i poruszam się na takim specjalnym rowerku (lecz jestem w 100% samodzielny jak na swoją chorobę) Do rzeczy po prostu szukam Przyjaciółki z którą mógłbym spędzić czas, wyjść na piwo, kawę, herbatę,na spacer. Która nie wstydziła by się pokazać ze Mną na mieście. Pogadać czy to o pierdołach, czy też o poważnych rzeczach, zwierzyć się z problemów, mam w sobie dużo empatii potrafię wysłuchać nie oceniam. No po prostu szukam swojej bratniej duszy kogoś kto nie patrzył by na Mnie z politowaniem jak na przysłowiowego "kaleke" bo Ja mimo choroby mam duży dystans do siebie smile Z kim można pogadać na fajne tematy lub też kogoś kto miałby Mnie ochotę oprowadzić po mieście. Szukam kogoś z Kościerzyny to są okolice Gdańska, ale do Gdańska też mogę przyjechać nie ma problemu bo tam mam trochę rodziny więc mam gdzie przenocować.

Co do Moich zainteresowań to można powiedzieć interesuję się wszystkim po trochu ale te najważniejsze to np
Najbardziej to od małego muzyka, potrafię cały dzień słuchać muzyki jak jestem sam. Nie mam ulubionego gatunku muzycznego, co Mi wpadnie do ucha to słucham 
Psychologia
Gry komputerowe ogólnie komputery itp
Lubie sobie wyjść do kina na dobry film z ciekawą fabułą, choć ostatni raz byłem kilka lat temu no bo nie mam z kim a samemu to tak nudno big_smile
Sport, sam uprawiam taki ogólnorozwojowy tak amatorsko mimo swojej choroby uwielbiam to.

A jeśli która by chciała zobaczyć Mnie oraz moje wyczyny że mimo choroby wiodę normalne życie to zapraszam na Mojego Instagrama "Igur98"

Mam nadzieję że choć kogoś trochę zainteresowałem sobą i że poznam tu jakąś fajną osóbkę ( a kto może i nawet kilka big_smile ) Pozdro smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-06-10 12:08:28)

Odp: Szukam prawdziwej Przyjaciółki i do tańca i różańca :D

Cześć smile mieszkam troszkę daleko od Ciebie ale chętnie popiszę z Tobą jeśli chcesz. Moje GG nieregulaminowe dane kontaktowe. Pozdrawiam

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Szukam prawdziwej Przyjaciółki i do tańca i różańca :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024