Kobieta załamana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Kobieta załamana

Witam mam pewien problem a mianowicie wczoraj 16.05.2019 mój przyszły mąż został zatrzymany i z tego co wiem przewieziony do Zakładu Karnego prawdopodobnie na 15 dni … Czy naprawdę po 15 dniach zostanie on wypuszczony ? czy zatrzymali go na 3 miesiące jak co niektórzy mówią. Inni mi każą zostawić a ja nie potrafię bo strasznie go Kocham proszę doradzcie coś co powinnam w tej kwestii zrobić i do kogo się zgłosić żeby co kolwiek się dowiedzieć ??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kobieta załamana

skad mamy wiedzieć czy go wypuszcza? i czy jest winny czy niewinny

3

Mógł nie zapłacić np kary grzywny i kara ta została zmieniona na 15 dni więzienia

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-05-17 18:19:29)

samotna2011 napisał/a:

Witam mam pewien problem a mianowicie wczoraj 16.05.2019 mój przyszły mąż został zatrzymany i z tego co wiem przewieziony do Zakładu Karnego prawdopodobnie na 15 dni … Czy naprawdę po 15 dniach zostanie on wypuszczony ? czy zatrzymali go na 3 miesiące jak co niektórzy mówią. Inni mi każą zostawić a ja nie potrafię bo strasznie go Kocham proszę doradzcie coś co powinnam w tej kwestii zrobić i do kogo się zgłosić żeby co kolwiek się dowiedzieć ??

Postaraj się nie panikować, czekaj cierpliwie, na pewno zadzwoni jak tylko będzie mógł.

5

w wiezieniu aby dzwonic sa specjalne karty i dzwoni sie z budki, cos takiego jak bylo jeszcze 10/12lat temu, jesli zostal zatrzymany a ty jestes zona to mozesz isc sie dowiedziec gdzies na komisariat? co sie stalo bo w koncu masz do tego prawo.

6

denis12 napisał/a:

w wiezieniu aby dzwonic sa specjalne karty i dzwoni sie z budki, cos takiego jak bylo jeszcze 10/12lat temu, jesli zostal zatrzymany a ty jestes zona to mozesz isc sie dowiedziec gdzies na komisariat? co sie stalo bo w koncu masz do tego prawo.

Nie jest żoną, nic jej nie powiedzą.

7

Zacząłbym od ZA CO i dopiero wówczas podejmowałbym ewentualne decyzje.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024