Nie ogladałem starszych edycji big brothera, ale w nowej odsłonie wk*rwia mnie dyskryminacja mężczyzn, dlatego że uczestnicy płci męskiej kapią się nago i pokazywane są w kamerze ich genitalia, natomiast uczestniczki biorą prysznic w stroju kapielowym jak typowe obywatelki cebulandii. Najwidoczniej jest to robione celowo, ci faceci nie widzą że tvn wykorzystuje ich i robi z nich frajerów, to podbiega wręcz pod seksizm. Dziennikareczki tvn'u w telewizji staja się obrończyniami praw kobiet, chodzą lub popierają marsze feministyczne gdzie oficjalnie walczy się o prawa kobiet, walczy z wykorzystywaniem kobiecego ciała w przestrzeni medialnej publicznej (gdzie defacto jej nie ma), nie podobają im się występy UBRANYCH cheerleaderek, UBRANYCH kobiet w teledyskach ale pokazywanie penisów w big brotherze jest ok? Co za obłuda. Kobiety mają taką cechę, że wyolbrzymiają wiele rzeczy, nadinterpretują i są skłonne do obracania kota ogonem, udają wielce poszkodowane, że w rzekomo patriarchalnej Polsce są gorzej traktowane od mężczyzn. W rzeczywistości mamy odwrotną sytuację, np. w filmach, serialach nigdy waginy nie są pokazywane, ale penisy zawsze i i lewactwo udając, że tego nie widzi, domagą się penisów wszędzie w imię równosci płci, która jest bez skrupółów łamana np. na antenie tvnowskiego big brothera. Zdaję sobie sprawę z tego, że te użytkowniczki które odpiszą na ten post w większości będą negatywnie do mnie nastawione, bo tak działają kobiety, napiszą swoje, wyśmieją i w grupie poczują się silne bo stłamszą kogoś kto zauważył kolejny postępowy akt dyskryminacji mężczyzn, który te użytkowniczki popierają i czerpią satysfakcję z upokarzania mężczyzn gdzie pokazywani są nadzy faceci a kobiety zawsze mają zakryte intymne części ciała, jeżeli nie z big brothera to z innego rodzaju widowiska jeżeli mogę tak napisać o filmach, serialach, teatrze. Może mnie jakiś mężczyzna sprubóje ośmieszyć, ale tak samo jak w big brotherze frajerów nie brakuje.
Temat: Big brother
Zobacz podobne tematy :
Odp: Big brother
No i co w związku z tym ? Nikt Ci nie każe oglądać tego szamba. Wyłącz telewizor i wyjdź na spacer. Szkoda czasu na takie coś.