Poznałam go przez internet, spotkaliśmy się raz, Bardzo wyluzowany i otwarty,jest po rozwodzie , często piszemy na FB ... Pociąga mnie ja go chyba też.. Nie mam na myśli tu wielkiej miłości bo nie czuję do niego nic oprócz jakiegoś tam pociągu fizycznego.. Kręci mnie bardziej niż niejeden młodszy.. Wiem że to spora różnica wieku.. Ale co sądzicie o seksie z facetem który jest sporoo starszy? Była któraś w relacji o tyle starszym mężczyzną??
Myślę że seks z taką osobą na pewno nie pożałujesz i nie bedziesz żałować. Polecam spróbować. Ciekawe czy po współżyciu nie będzie Wielkiej Miłości.
Poznałam go przez internet, spotkaliśmy się raz, Bardzo wyluzowany i otwarty,jest po rozwodzie , często piszemy na FB ... Pociąga mnie ja go chyba też.. Nie mam na myśli tu wielkiej miłości bo nie czuję do niego nic oprócz jakiegoś tam pociągu fizycznego.. Kręci mnie bardziej niż niejeden młodszy.. Wiem że to spora różnica wieku.. Ale co sądzicie o seksie z facetem który jest sporoo starszy? Była któraś w relacji o tyle starszym mężczyzną??
nie rozumiem, jakie znaczenie ma różnica wieku. jeśli iskrzy, to do dzieła.
Jak mu dasz to jego ego skoczy na marsa. Twój tyłek, rób co chcesz i nie proś nas o pozwolenie.
Pary młody mężczyzna - dojrzała kobieta i młoda kobieta - dojrzały mężczyzna mają spore szanse na udany seks. Raczej dłuższy związek nie ma sensu bo gdy jedno z partnerów się starzeje, to drugie dopiero dojrzewa, ale przez moment może być fajnie.
W tym przypadku on ma doświadczenie, w łóżku raczej nie będzie cię poganiał, bo sam potrzebuje więcej czasu, a to dla kobiety raczej dobrze. Tyle że dla większości kobiet układ łóżkowy wiąże się z jakimś stosunkiem emocjonalnym, a to z ww powodów raczej nie ma szans.
Jak mu dasz to jego ego skoczy na marsa. Twój tyłek, rób co chcesz i nie proś nas o pozwolenie.
Pies ogrodnika?
W tym przypadku on ma doświadczenie, w łóżku raczej nie będzie cię poganiał, bo sam potrzebuje więcej czasu, a to dla kobiety raczej dobrze.
To raczej jakiś mit, po prostu starszy facet nie strzela ledwo dotknie kobietę jak jakiś młodzian. Co nie zmienia faktu, że to dla kobiety raczej dobrze
Myślę że seks z taką osobą na pewno nie pożałujesz i nie bedziesz żałować. Polecam spróbować. Ciekawe czy po współżyciu nie będzie Wielkiej Miłości.
Tak, duża różnica wieku w sexie jest fascynująca. Szczególnie wtedy kiedy on jest starszy tak ok. 20 lat
W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi. Co wtedy?
W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi.
Ależ wodzu! Co wódz?! Wypraszam sobie!
Mystery_ napisał/a:W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi.
Spokojnie rącza strzało, to nie chodziło o Ciebie, tylko o takich dziadów co bzykają o 20 lat młodsze laski.
Aaa, no chyba. Faktycznie te w okolicach 20-tki straszne siano mają w głowach. Nie to co stateczne 30-tki+
Snake napisał/a:Mystery_ napisał/a:W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi.
Spokojnie rącza strzało, to nie chodziło o Ciebie, tylko o takich dziadów co bzykają o 20 lat młodsze laski.
Hehehe... Z czasem Ci się zmieni optyka i też sobie pomarzysz A może nie tylko...
i co z tego ? ze mu ego skoczy?
Harvey napisał/a:Jak mu dasz to jego ego skoczy na marsa. Twój tyłek, rób co chcesz i nie proś nas o pozwolenie.
i co z tego ?
ze mu ego skoczy?
W przyrodzie nic nie ginie, jemu ego skoczy, a następnemu spadnie.
Zrób to, jeśli masz ochotę. Wiek w tym przypadku to jedynie zaleta - takie moje zdanie. Zawsze wolałam dojrzałych facetów.
Wiek dojrzałości nie wyznacza- może być bardziej doświadczony, lecz nie musi.
Niczego z górry bym nie zakładała. Mężczyzna po prostu.
W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi. Co wtedy?
Dziadowi? Wypraszam sobie!
Spotykam od niedawna się z panną młodszą o dwanaście lat. Ona zachwycona seksem, ja zachwycony seksem. I przyznam, ego całkiem udanie pomasowane
Wiek dojrzałości nie wyznacza- może być bardziej doświadczony, lecz nie musi.
Niczego z górry bym nie zakładała. Mężczyzna po prostu.
Mnie by kręcił sam fakt, że jest o wiele ode mnie starszy. To daje poczucie bezpieczeństwa i takie, hmmm... poczucie znalezienia się w dobrych rękach.
I bynajmniej nie chodziło mi o dojrzałość pod względem psychicznym.
20 2019-04-05 15:21:37 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2019-04-05 15:23:25)
Ela210 napisał/a:Wiek dojrzałości nie wyznacza- może być bardziej doświadczony, lecz nie musi.
Niczego z górry bym nie zakładała. Mężczyzna po prostu.Mnie by kręcił sam fakt, że jest o wiele ode mnie starszy. To daje poczucie bezpieczeństwa i takie, hmmm... poczucie znalezienia się w dobrych rękach.
a jaką? 45 letni gość gość wcale się aż tak nie rózni od 30 latka
a bezpieczeństwo? w jakim sensie jak nie psychicznym..?
podobno tylko rosną po 3 latach... ale to nie tak że w nieskończoność :DD
Misiando, gratulacje, ale to nie jest szokująca różnica..
21 2019-04-05 15:25:02 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2019-04-05 15:26:19)
Cyngli napisał/a:Ela210 napisał/a:Wiek dojrzałości nie wyznacza- może być bardziej doświadczony, lecz nie musi.
Niczego z górry bym nie zakładała. Mężczyzna po prostu.Mnie by kręcił sam fakt, że jest o wiele ode mnie starszy. To daje poczucie bezpieczeństwa i takie, hmmm... poczucie znalezienia się w dobrych rękach.
a jaką?
45 letni gość gość wcale się aż tak nie rózni od 30 latka
a bezpieczeństwo? w jakim sensie jak nie psychicznym..?
podobno tylko rosną po 3 latach...ale to nie tak że w nieskończoność :DD
Misiando, gratulacje, ale to nie jest szokująca różnica..
Jako 19-latka miałam pewien epizod z mężczyzną 54-letnim. Dla niektórych to prawie nekrofilia, ale dla mnie to był jeden z najlepszych „seksów” w życiu.
Dla mnie interesująca jest różnica 20-tu lat między kobietą i mężczyzną.
Pewnie wychodzi syndrom braku ojca ;-)
22 2019-04-05 15:25:40 Ostatnio edytowany przez UżytkownikForum (2019-04-05 15:26:21)
Mystery_ napisał/a:W przyszłości poznasz innego faceta, będziesz chciała wejść z nim w związek i on się dowie, że dałaś dziadowi. Co wtedy?
Dziadowi? Wypraszam sobie!
Spotykam od niedawna się z panną młodszą o dwanaście lat. Ona zachwycona seksem, ja zachwycony seksem. I przyznam, ego całkiem udanie pomasowane
Różnica 12 lat jest znośna, ale 22 i więcej to dużo za dużo.
Poza tym punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, gdyby chodziło o twoją dziewczynę czy córkę to chyba nie byłbyś zadowolony gdyby bzykał je 60 letni mężczyzna?
PS: Po co te puste linijki w cytatach? Źle się to czyta.
To może być całkiem ciekawe przeżycie. Jeśli facet jest doświadczony, to może być fajny seks.
Kiedyś byłam z dużo starszą ode mnie osobą i hmm... dużo się od niej nauczyłam. W sumie zanim na nią nie trafiłam, nie wiedziałam, że seks może tak wyglądać i dawać tyle satysfakcji.
Mając 23 lata nie spojrzałabym nawet na faceta w wieku mojego ojca, teraz zresztą to także by była dla mnie wiekowa przepaść, ale jeśli tobie taka różnica nie przeszkadza, to w czym problem?
Byłam. Róznica 24 lata. Ale nie tylko o seks chodziło. Byłam Panem totalnie zafascynowana
Byłam i jestem. Polecam. Ale tu nie chodzi o różnicę wieku, ale o konkretnego mężczyznę. Moi zdaniem rób to na co masz ochotę. Nie ma co sie oglądać na innych, to twoje ciało i życie.
PS: Po co te puste linijki w cytatach? Źle się to czyta.
Wpuszczam powietrze
Ja z kolei staram się nie cytować całej historii cytatów - bo tego się na telefonie nie da czytać w ogóle
Forum braciosamcowe ma to fajniej zrobione. Cytuje się - poprzez silnik forum - ostatnią wypowiedź.
No proszę, jaki chwytny dla panów temat
Od razu weselej gdy młodej i pięknej podoba się starszy pan
Stare i brzydkie już nam obrzydły
Tak na marginesie, wróciłem ostatnio z siłki i zdaję sprawę z lustracji. Mówię, że była jakaś nowa młódka, calkiem niezła, figura ok, cycki w miarę i tak myślę co było w niej nie tak... aaa - usta miała jakieś takie wąskie, nieapetyczne. K....a! Weź spójrz na siebie - padła gromka odpowiedź - a nie będziesz dziewczyny z siłki krytykował
Stare i brzydkie już nam obrzydły
Tak na marginesie, wróciłem ostatnio z siłki i zdaję sprawę z lustracji. Mówię, że była jakaś nowa młódka, calkiem niezła, figura ok, cycki w miarę i tak myślę co było w niej nie tak... aaa - usta miała jakieś takie wąskie, nieapetyczne. K....a! Weź spójrz na siebie - padła gromka odpowiedź - a nie będziesz dziewczyny z siłki krytykował
Nie ma jak to wary u babki jak u glonojada. Jak się taka przyssie to dużo wyssie Ciekawa czy siła zasysu wzrasta wraz ze wzrostem objętości takich warg?
W drugą stronę to praktycznie nie działa
@Linka01 -- idź na ten seks, im szybciej tym lepiej, dbaj o bezpieczeństwo, nie zawracaj sobie głowy mało ważnymi rzeczami typu co ludzie powiedzą, czy różnica wieku ma znaczenie... jak Cię podnieca, to po prostu się dobrze baw.