Mama dziewczyny nnie nie lubi - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mama dziewczyny nnie nie lubi

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Mama dziewczyny nnie nie lubi

Witam. Tak jak w temacie. Mama dziewczyny chyba za bardzo za mną nie przepada. Znamy sie z dziewczyną ponad rok. Parą jesteśmy od 9 miesięcy czy tam 10. Zyjemy teraz w związku na odległość 250km. Bo ona jest na studiach. Przyjeżdża do mnie co weekend. Na co jej matka chyba jest bardzo niezadowolona. Pyta jej. A po co tam jedziesz? Co tam będziesz robić?

Myślę sobie. No jak to co? Do chłopaka przecież jedzie. Posiedziec. Napić się herbaty, pójść na spacer, przytulić się itp no wiadomo.

U mnie są warunki. A do niej jak miałbym pojechać. To musiałbym spac z jej koleżanka w jednym pokoju. A to niekomfortowe dla niej. Chociaż zawsze jeżdżę jak jej koleżanka jedzie do domu. I moją dziewczynę zawsze odbieram autem w połowie drogi. Wiec nie pokonuje calej drogi sama. I potem ją odwoze.

Ale to nie o tym. Przyjeżdża do mnie. Rozmawiała ostatnio z mamą ze jej koleżanka była na randce. Na co jej mama zapytała. A ty kiedy pójdziesz na randkę? I sie zdziwiła. Mówi mamie ze ona przecież ma z kim chodzic na randki. I podobno jej mama zareagowala negatywnie " yhym masz, no masz masz.."

Mi oczywiście się zrobiło bardzo przykro. Jak to usłyszałem. Jak mi opowiedziała ze jej mama wiecznie jej mówi po co do mnie jeździ. Nawet ostatnio jej siostra powiedziała że jej matka przesadzila jak usłyszała ze znów u mnie jest. I co ona tam robi .

Jakie jest wasze zdanie?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-27 23:13:14)

Odp: Mama dziewczyny nnie nie lubi

może mama dziewczyny chce spędzić czas ze swoją córką, może ma wątpliwości co do jej przyszłości - rodzice mogą martwić się np. czy dziecko poradzi sobie z nauką, albo czy związek w przyszłości nie okaże się nieszczęśliwy. nastawiałbym się na wyrozumiałość dla obaw o córkę ze strony osoby starszej od Ciebie (prawdopodobnie ma 40-50 lat), na pewno jest możliwość żeby relacje były lepsze, jeśli jeszcze nie widzieliście się. Dużym stresem dla dziewczyny mogłoby być znalezienie się pomiędzy dwiema stronami oczekującymi czegoś wykluczającego się.

3

Ale pytała się jej mama kiedy idzie na randke. Wiec pewnie na teścia jej nie wyglądam. A do domu mało co przyjeżdża i mama się pyta jej kiedy przyjedzie

4 Ostatnio edytowany przez nudny.trudny (2019-03-27 23:41:56)

chyba trudno żebyś wyglądał na teścia:) rodzice na pewno chcą czasem spędzić weekend z córką, ona też może chcieć.

5 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-03-28 10:15:36)

nieregulaminowy, złośliwy off top

6

To może być przykre, ale tak naprawdę mnie ma obowiązku Cię lubić. O ile nie utrudnia kontaktu i nie jest jakaś szczególnie bezczelna to sytuacja jest okej. A w ogóle poznaliście się osobiście? Jak się do Ciebie odnosi?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mama dziewczyny nnie nie lubi

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024