Czy jest duże ryzyko ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest duże ryzyko ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy jest duże ryzyko ciąży?

Witam. Od 9miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne Vines. Zawsze około 21 z poślizgiem do godziny 24. Niestety, tydzień temu w 1tygodniu nowego opakowania 5 tabletkę zażyłam w czwartek o 21,natomiast następną w sobotę o 10.A więc 12 godzinna tolerancja była przekroczona o godzinę. Jest duże ryzyko?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy jest duże ryzyko ciąży?
nastiaa321 napisał/a:

Witam. Od 9miesięcy biorę tabletki antykoncepcyjne Vines. Zawsze około 21 z poślizgiem do godziny 24. Niestety, tydzień temu w 1tygodniu nowego opakowania 5 tabletkę zażyłam w czwartek o 21,natomiast następną w sobotę o 10.A więc 12 godzinna tolerancja była przekroczona o godzinę. Jest duże ryzyko?

a jak często współżyjesz ? codziennie ?

3

Zależy jak po tym czasie wyglądało współżycie. Na ulotce mojej belary w takiej sytuacji zalecają przez 7 kolejnych dni się dodatkowo zabezpieczać na przykład prezerwatywą i jak tak robiłaś to praktycznie ryzyka ciąży nie ma. Ale jeśli nie to jest możliwość, że działanie tabletek było osłabione i ciąża może być. Trzeba test ciążowy zrobić jak do tej pory nie ma miesiączki.

4

juria napisał/a:

Zależy jak po tym czasie wyglądało współżycie. Na ulotce mojej belary w takiej sytuacji zalecają przez 7 kolejnych dni się dodatkowo zabezpieczać na przykład prezerwatywą i jak tak robiłaś to praktycznie ryzyka ciąży nie ma. Ale jeśli nie to jest możliwość, że działanie tabletek było osłabione i ciąża może być. Trzeba test ciążowy zrobić jak do tej pory nie ma miesiączki.

Ile płacą za reklamę belary?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy jest duże ryzyko ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024