2 ,5 roku temu rozstałam się z pewnym chłopakiem ,wcześniej mówił o wspólnym mieszkaniu ślubie dzieciach a pozniej nagle mu się odmieniło bo zdał sobie sprawę że jest tylko zakochany a po pół roku jak nie ma miłości to nie będzie już nic .Wystawił mnie parę dni przed weselem mojej kuzynki na końcu nie miałam z kim iść i poszłam sama Pisałam do mojej koleżanki którą znam bardzo długo że ten koleś mnie tak potraktował jak idiotkę wystawić 3 dni przed weselem to jest świństwo .2 miesiące po rozstaniu pokazywał się już z inną na instagramie .Moja koleżanka od razu polubiła zdjęcie pisała do niego życzenia na urodziny co mnie zabolało bo ja jej się zwierzałam jaki to frajer a ona widocznie miała to gdzieś .Uważam że ten koleś już wczesniej z tą kobieta pisał bo który koleś zrywa a 2 miesiące po już się pokazuje z inną i wstawia z nią zdjęcia z wakacji .Widocznie grał na dwa fronty .Jak to moi znajomi twierdzą nie był mnie wart ,bo wystawić dziewczynę parę dni przed weselem to jest chamstwo .Przepłakałam parę nocy bo naprawdę nie miałam z kim iśc na te wesele kuzynka przyszła panna młoda też była smutna że taka sytuacja mi się przydarzyła i że z jakim facetem ja się spotykałam .Który facet po miesiącu znajomości kupuje mieszkanie na kredyt obiecuje dziewczynie złote góry wysyła jej cv w jego miejscu zamieszkania szuka dla niej pracę a na koniec to jednak nie to trochę głupio wyszło z tym weselem lepiej będzie jak już nigdy więcej się nie spotkamy bo po pół roku powinna być szaleńcza miłość a nie zwykłe zakochanie .
jeśli opowiadałaś jej o swojej sytuacji, i mimo to wygląda to tak jak opisałaś, moim zdaniem dalsze tłumaczenia nie miałyby efektu
2 ,5 roku temu rozstałam się z pewnym chłopakiem ,wcześniej mówił o wspólnym mieszkaniu ślubie dzieciach a pozniej nagle mu się odmieniło bo zdał sobie sprawę że jest tylko zakochany a po pół roku jak nie ma miłości to nie będzie już nic .Wystawił mnie parę dni przed weselem mojej kuzynki na końcu nie miałam z kim iść i poszłam sama
Pisałam do mojej koleżanki którą znam bardzo długo że ten koleś mnie tak potraktował jak idiotkę wystawić 3 dni przed weselem to jest świństwo .2 miesiące po rozstaniu pokazywał się już z inną na instagramie .Moja koleżanka od razu polubiła zdjęcie pisała do niego życzenia na urodziny co mnie zabolało bo ja jej się zwierzałam jaki to frajer a ona widocznie miała to gdzieś .Uważam że ten koleś już wczesniej z tą kobieta pisał bo który koleś zrywa a 2 miesiące po już się pokazuje z inną i wstawia z nią zdjęcia z wakacji .Widocznie grał na dwa fronty .Jak to moi znajomi twierdzą nie był mnie wart ,bo wystawić dziewczynę parę dni przed weselem to jest chamstwo .Przepłakałam parę nocy bo naprawdę nie miałam z kim iśc na te wesele kuzynka przyszła panna młoda też była smutna że taka sytuacja mi się przydarzyła i że z jakim facetem ja się spotykałam .Który facet po miesiącu znajomości kupuje mieszkanie na kredyt obiecuje dziewczynie złote góry wysyła jej cv w jego miejscu zamieszkania szuka dla niej pracę a na koniec to jednak nie to trochę głupio wyszło z tym weselem lepiej będzie jak już nigdy więcej się nie spotkamy bo po pół roku powinna być szaleńcza miłość a nie zwykłe zakochanie .
O ludzie, po co wracać do wydarzeń sprzed 2,5 roku?
Wszyscy już o tym zapomnieli a Ty miętolisz w sobie urazy tyle czasu?
Widocznie myśli tylko o sobie i nie interesują jej moje konflikty jakie były z tym kolesiem .Stała się ich fanką po prostu .Muszę bardziej uważać na koleżanki co komu mówię bo jeszcze może to się obrócić przeciwko mnie .Koleś jej nic nie zrobił fakt ale niech też spojrzy na jego chamskie zachowanie tego już nie widzi ,patrzy się na sprawiedliwość koleś ma kasę może dlatego jak zle robi w życiu rani inne osoby to ludzie są za nim nie wiem już co myśleć .
dobrakobieta90 wiem że sporo czasu minęło ale denerwuje mnie zachowanie mojej koleżanki zna go ledwo a te jego babę wcale a na każdym kroku pokazuje że ich lubi . Nie mogę patrzeć na tego kolesia jak mnie kiedyś potraktował niech się zastanowi zanim coś zrobi bo ten koleś nie zasługuje na szacunek !!
A po co Ty jej chcesz zwracac uwage? To jej wybor i tyle. Nie chcesz to z nia nie rozmawiaj.
3 dni przed weselem cię wystawił? Cham! Jak mógł? Takich rzeczy się dziewczynie nie robi! Prześladuj go do końca życia. I wszystkich, którzy go popierają. Jego rodzinę, znajomych, przyszłe dzieci i wnuki. Vendetta na pokolenia.
8 2019-03-03 20:38:28 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2019-03-03 20:39:25)
2 ,5 roku temu rozstałam się z pewnym chłopakiem ,wcześniej mówił o wspólnym mieszkaniu ślubie dzieciach a pozniej nagle mu się odmieniło bo zdał sobie sprawę że jest tylko zakochany a po pół roku jak nie ma miłości to nie będzie już nic .Wystawił mnie parę dni przed weselem mojej kuzynki na końcu nie miałam z kim iść i poszłam sama
Pisałam do mojej koleżanki którą znam bardzo długo że ten koleś mnie tak potraktował jak idiotkę wystawić 3 dni przed weselem to jest świństwo .2 miesiące po rozstaniu pokazywał się już z inną na instagramie .Moja koleżanka od razu polubiła zdjęcie pisała do niego życzenia na urodziny co mnie zabolało bo ja jej się zwierzałam jaki to frajer a ona widocznie miała to gdzieś .Uważam że ten koleś już wczesniej z tą kobieta pisał bo który koleś zrywa a 2 miesiące po już się pokazuje z inną i wstawia z nią zdjęcia z wakacji .Widocznie grał na dwa fronty .Jak to moi znajomi twierdzą nie był mnie wart ,bo wystawić dziewczynę parę dni przed weselem to jest chamstwo .Przepłakałam parę nocy bo naprawdę nie miałam z kim iśc na te wesele kuzynka przyszła panna młoda też była smutna że taka sytuacja mi się przydarzyła i że z jakim facetem ja się spotykałam .Który facet po miesiącu znajomości kupuje mieszkanie na kredyt obiecuje dziewczynie złote góry wysyła jej cv w jego miejscu zamieszkania szuka dla niej pracę a na koniec to jednak nie to trochę głupio wyszło z tym weselem lepiej będzie jak już nigdy więcej się nie spotkamy bo po pół roku powinna być szaleńcza miłość a nie zwykłe zakochanie .
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Masz tu trochę przecinków ode mnie, bo widzę, że Ci brakuje
Generalnie chciałaś się poskarżyć na koleżankę czy jednak na faceta?