Dlaczego nikt nie chce mi pomóc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Dlaczego nikt nie chce mi pomóc?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Dlaczego nikt nie chce mi pomóc?

Kiedyś pomagałam, pomagałam, pomagałam.....Teraz ja mam kłopoty i nikt nie chce mi pomóc!!  Dlaczego??
Nie wiem czy jest jeszcze dla mnie ratunek, z dnia na dzień jest coraz gorze, i tak to trwa od kwietnia 2018r.
Na mnie spadły konsekwencje złego postępowania człowieka, który miał być wsparciem dla mnie i moich dzieci
ale bliżej było mu zrobić z nas ofiary….i to udało mu się idealnie!! podstępem, kłamstwami, przemocą i inne…
Kłębią się pytania i rodzą się wątpliwości i nadzieja gaśnie……. czy jest dla mnie ratunek??
Założyłam zbiórkę ale niestety nie mam pomocy...

Błagam niech mi ktoś pomoże......

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego nikt nie chce mi pomóc?
zwątpiona napisał/a:

Kiedyś pomagałam, pomagałam, pomagałam.....Teraz ja mam kłopoty i nikt nie chce mi pomóc!!  Dlaczego??
Nie wiem czy jest jeszcze dla mnie ratunek, z dnia na dzień jest coraz gorze, i tak to trwa od kwietnia 2018r.
Na mnie spadły konsekwencje złego postępowania człowieka, który miał być wsparciem dla mnie i moich dzieci
ale bliżej było mu zrobić z nas ofiary….i to udało mu się idealnie!! podstępem, kłamstwami, przemocą i inne…
Kłębią się pytania i rodzą się wątpliwości i nadzieja gaśnie……. czy jest dla mnie ratunek??
Założyłam zbiórkę ale niestety nie mam pomocy...

Błagam niech mi ktoś pomoże......

Zwątpiona rozumiem że, jesteś w ciężkiej sytuacji, sama do niedawna borykałam się z trudnościami i wiesz co nie liczyłam na niczyją pomoc, Tobie też radzę ogarnąć się, jeżeli masz długi dogada się z wierzycielami albo sama zrób sobie plan spłat, a potem konsekwentnie i sukcesywnie spłacać wierzycieli, choćby w małych ratach. Uwierz, każde trudności można pokonać. Dodam jeszcze jedno, nie licz że, ktoś da Ci pieniądze ot tak, ludzi potrzebujących jest mnóstwo i każdy ma jakąś historie łapiącą za serce. Musisz sama zrobić ze swoim życiem porządek, zbiórkę zostaw na czas kiedy faktycznie od pomocy obcych ludzi będzie zależało zdrowie lub życie Twoje albo Twoich dzieci.

3

Odp: Dlaczego nikt nie chce mi pomóc?

Dlaczego ludzie nie chcą pomagać w takich przypadkach?
Jednym z powodów jest to, że wydaje im się i to często niebezpodstawnie, oż pomagając spłacić długi pokrzywdzonej kobiecie to jakby długi sprawcy spłacali.
Który te pieniądze przehulał za jej wiedzą i zgodą. I, że może to się zdarzyć kolejny raz bo ona sprawcy przebaczy, zejdą się znowu i będzie to samo kolejny raz.
Albo przyjdzie inny i zrobi to samo bo naiwnie mu uwierzy i znowu będzie liczyć na pomoc rodziny czy obcych ludzi.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Dlaczego nikt nie chce mi pomóc?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024