Witam. Byłam z facetem 5 lat przerwa i później jeszcze 2. Mamy dziecko. Gdy nie byliśmy miał kobietę. Wrócił do mnie.. Dzisiaj w nocy zaczął pisać z nową kobieta. Okazało się dziewczyna mnie kojarzy i gdy tak jej zaczął pisać zrobiło jej się mnie żal i mi wysłała te wiadomości. Mój ukochany pisał że był że mną tylko z przyzwyczajenia, że dla sexu, przyznał się do zdrad w delegacji. Napisał że kochał tylko ta swoja co był z nią pomiędzy nami, że wie że to on wszystko z nią zepsuł, że chciał by żeby to wróciło. Ze ja czepialam się o kontakty z rodzeństwem, zresztą im powiedział to samo. O dziecku nawet nie wspomniał. Nie rozumiem po co ze mną był nie kochając mnie, czemu tyle razy kłamał, że ona nic nie znaczy. Tak boli ze mu tego brak a dziecko. Kim dla niego jest? Nie mogę jeść. Nawet nie umiem tego składanie ująć. Proszę o jakąś radę. Jakieś obiektywne słowa czy przesadzam czy nic takiego się nie stało?
Smutne. Rozstan sie z nim. On nie zasluguje na Ciebie skoro tak postepuje... Chce tamtej to niech idzie a niech nie rozwala Cie psychicznie przeciez masz dziecko... Dupek z niego... Mysli o sobie nie o Tobie i dziecku... Smutne naprawde smutne...
3 2019-02-04 17:11:51 Ostatnio edytowany przez Meganka12 (2019-02-04 17:48:22)
Zablokowałam go wszędzie. Nawet nic już nie chce wyjaśniać. On też nie planuje. Wszystko już zostało wyjaśnione. Zastanawiam się tylko czy powinnam jego siostrze napisać jak było. Mam nawet gdzieś nasza rozmowę gdzie pisze ze to ja go do tych kontaktów namawialam. Nie wiem czy napisać czy odpuścić? Z jednej strony i tak oni mu uwierzą. Co zrobic?
Jak mam się z tego pozbierać? Jak nie myśleć? Jak nigdy już nie wybaczyć?
Odetnij sie od tego calkowicie co zmieni to ze powiesz to siostrze? Puzzle się rozsypaly musisz je poskładać a pomoże Ci w tym dziecko... Zacznij żyć dla siebie i dziecka bo warto dla dzieci warto... A on niech płaci alimenty.
Zostaw dziada. Nie jest Ciebie wart.
U mnie trochę podobna sytuacja. W domu, ugotowane, posprzątane, uprane, dziecko dopilnowane, a u kochanki fajny sex, zero zmartwień i prozy życia.
Strasznie przykro mi to teraz pisać, ale pomyśl jak zabezpieczyć interesy swoje i dziecka (jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś).
A po co masz informować jego siostrę? to Twoja sprawa co się stało.
Trafiłaś na padalca.
Zobacz ile dla niego straciłaś czasu, czasu gdzie mogłaś być z kimś wartościowym.
Więcej go nie trać.
Nie zastanawiaj się nie szukaj wyjaśnienia bo go u niego nie znajdziesz.
Zadbaj o dziecko i o siebie.
Któregoś dnia znajdziesz Mężczyznę który gdy powie Kocham będziesz tego pewna.