wiecznie sama - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: wiecznie sama

dlaczego jestem wiecznie sama? inne kolezanki dawno w zwiazkach,niektore po slubie planują dzieci,a ja co,przegralam i nikt nie chce na mnie zwrocic uwage,zaraz koniec studiow i dalej musze byc sama,co robie zle? samotnosc dobija jak patrze na innych,oni jakos moga a ja nie, czemu tak??jeszcze kolega przegioł bo zaprosil mnie na sobote i potem nic,zmienil zdanie mogl napisac a nie zostawiac mnie sama...nic niewarci,bylam kiedys z kims i nawet sie nie umial ogarniac ze studiami ani z praca nierobil nic,czemu nie moge trafic na kogos zaradnego wspierajacego....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wiecznie sama
kaska199501 napisał/a:

czemu nie moge trafic na kogos zaradnego wspierajacego....

Najpierw musisz poszukać go w sobie.

3

Polecam https://www.netkobiety.pl/t116773.html

Marata napisał/a:

Najpierw skończ szkołę. Ustaw sobie własne cele i priorytety takie, jak byś była sama, bez Twojego chłopaka.
Praca, własne mieszkanie, rozwój osobisty i realizuj je tak, jak by go nie było.
Ustaw się życiowo nie biorąc go pod uwagę.
Dbaj o siebie i swój rozwój, a jego troszkę odstaw na bok. Może da mu to trochę do myślenia.

I nie uzależniaj swojego szczęścia od jakiegoś pierścionka.
W ogóle, w co Ty chcesz się wpakować w tak młodym wieku? Zakosztuj życia zanim dasz się zaobrączkować.

4

A co dalas od siebie? Co masz do zaoferowania?
Zeby cos otrzymac trzeba najpierw cos od siebie dac. Zeby kogos zainteresowac najpierw sama musisz byc interesujaca.
Co w Tobie jest tak fajne, wyjątkowe i ciekawe ze warto z Tobą byc?

5

Jak sadzisz, dlaczego jestes sama?
Co mozesz zrobic zeby to zmienic?

6

ja, sama od siebie??No to chyba jasne,ze jestem wgl interesująca normalnie sie bawie korzystam z zycia,chcialabym wiecej podrozowac po kraju i swiecie..Tylko ci normalni nie zwracaja uwagi,sami bez poziomu tylko.

7

No to Ci powiem, że musisz MEGA się starać, że Cię olewają;).

8 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2019-01-30 20:57:24)

kaska199501 napisał/a:

dlaczego jestem wiecznie sama? inne kolezanki dawno w zwiazkach,niektore po slubie planują dzieci,a ja co,przegralam i nikt nie chce na mnie zwrocic uwage,zaraz koniec studiow i dalej musze byc sama,co robie zle? samotnosc dobija jak patrze na innych,oni jakos moga a ja nie, czemu tak??jeszcze kolega przegioł bo zaprosil mnie na sobote i potem nic,zmienil zdanie mogl napisac a nie zostawiac mnie sama...nic niewarci,bylam kiedys z kims i nawet sie nie umial ogarniac ze studiami ani z praca nierobil nic,czemu nie moge trafic na kogos zaradnego wspierajacego....

Może jesteś po prostu brzydka
Ty z całą pewnością jesteś nieuprzejma

"Najpierw skończ szkołę. Ustaw sobie własne cele i priorytety takie, jak byś była sama, bez Twojego chłopaka.
Praca, własne mieszkanie, rozwój osobisty i realizuj je tak, jak by go nie było.
Ustaw się życiowo nie biorąc go pod uwagę.
Dbaj o siebie i swój rozwój, a jego troszkę odstaw na bok. Może da mu to trochę do myślenia.

I nie uzależniaj swojego szczęścia od jakiegoś pierścionka.
W ogóle, w co Ty chcesz się wpakować w tak młodym wieku? Zakosztuj życia zanim dasz się zaobrączkować."

A później zdziwko, że nikt się nie chce z [color]wulgaryzm[/color] na stałe związać;)

kaska199501 napisał/a:

ja, sama od siebie??No to chyba jasne,ze jestem wgl interesująca normalnie sie bawie korzystam z zycia,chcialabym wiecej podrozowac po kraju i swiecie..Tylko ci normalni nie zwracaja uwagi,sami bez poziomu tylko.

Takie trochę XD, za samo bycie kobietą nie należy Ci się nic.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024