Brak namiętności, problemy w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak namiętności, problemy w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1 Ostatnio edytowany przez jankowalak (2019-01-24 22:54:56)

Temat: Brak namiętności, problemy w związku

.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak namiętności, problemy w związku

Rozumiem, że pół godziny ją lizałeś, a ona co w tym czasie robiła? Leżała z rozchylonymi nogami i nic?????

3 Ostatnio edytowany przez jankowalak (2019-01-24 22:35:10)

1

4

Ale potem byl seks? Czy uznales ze nic i skonczyles?

5

Próba była podjęta lecz wcale nie była podcniecona, lekko mnie trzymała rękoma na dystans jakby odpychała i powiedziała że nie jest rozgrzana więc odpuściłem bo nie chce nic na siłę robić, dziwnie się czułem.

6

nie kręcisz jej i tyle. tu nie ma żadnej filozofii

7

Ty, ale do tego stopnia to raczej nie działa, że koleś jej się wcześniej podobał, a teraz W OGÓLE. Ochota może spaść, ale jakiś minimalny stopień przyjemności, czy podniecenia raczej zawsze się odczuwa. Dla mnie to wygląda na jakiś problem z organizmem bardziej.

8

Burzowy napisał/a:

Ty, ale do tego stopnia to raczej nie działa, że koleś jej się wcześniej podobał, a teraz W OGÓLE. Ochota może spaść, ale jakiś minimalny stopień przyjemności, czy podniecenia raczej zawsze się odczuwa. Dla mnie to wygląda na jakiś problem z organizmem bardziej.

No... najpewniej z głową, bo powinna jak normalny, dorosły człowiek powiedzieć o co Jej chodzi.

9

No dobra, ale "domyśl się" a potem "dawałam znaki" to jednak powszechna sprawa. Te "30 minutowe" suchoty trochę mnie zdziwiły muszę przyznać i dlatego wydaje mi się, że to coś więcej niż "nie kręci jej".

10

Burzowy napisał/a:

No dobra, ale "domyśl się" a potem "dawałam znaki" to jednak powszechna sprawa. Te "30 minutowe" suchoty trochę mnie zdziwiły muszę przyznać i dlatego wydaje mi się, że to coś więcej niż "nie kręci jej".

A ja myślę, że suchoty wynikają z jej zaparcia się, jak nie chcę się kochać z facetem to nawet jakby stanął na głowie to się nie podniecę. Tak mi się wydaje, tylko teraz pytanie dlaczego i na co się tak zawzięła?

11 Ostatnio edytowany przez jankowalak (2019-01-24 22:55:20)

2

12

Kobiece "blue balls" jak nic. Poczytaj moje posty to będziesz wiedział co zrobić.

Ale po co ja się produkuję. I tak nie przeczytasz. Nic nie zrobisz. Będziesz jęczał do końca życia i słuchał durnych rad innych ignorantów.

13

Blue balls i brak ochoty na seks? Eee?

@jankowalak

Jedyne wyjścia jakie dalej widzę:

- seksuolog
- ginekolog znów?

Albo bądź miły, zorganizuj jakiś fajny romantyczny dzień, ale bez żadnego nacisku i prób na seks.

14

Wydaje mi się, że w waszym związku nie ma chemii.

Pogadaj najlepiej z nią na poważnie o tym, co Was teraz łączy. Oprócz przyzwyczajenia i wygody.

15 Ostatnio edytowany przez jankowalak (2019-01-24 22:55:37)

22

16

Mam tylko jedną radę: nie myśli o niej jak o przyszłej żonie. Libido libidem, ale zaciskanie nóg, byle byś jej tam nie tknął? No i ta minetka? Plis. Tutaj już chyba nie ma czego zbierać.

17

uzytkownik444 napisał/a:

Kobiece "blue balls" jak nic. Poczytaj moje posty to będziesz wiedział co zrobić.

Ale po co ja się produkuję. I tak nie przeczytasz. Nic nie zrobisz. Będziesz jęczał do końca życia i słuchał durnych rad innych ignorantów.

I wszystko w temacie:D

18

morena19 napisał/a:
uzytkownik444 napisał/a:

Morena19, nie wychodź z roli, bo ci stawkę za wierszówkę obniżą. Pozdrówka.

19

uzytkownik444 napisał/a:
morena19 napisał/a:
uzytkownik444 napisał/a:

Morena19, nie wychodź z roli, bo ci stawkę za wierszówkę obniżą. Pozdrówka.

Bądź nadal ignorantem,bez tego forum upadnie:D
Pozdrawiam serdecznie

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Brak namiętności, problemy w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024