Cześć wszystkim. Dopiero się zarejestrowałam na forum z nadzieją, że kobiety odpowiadające na mój post podejdą na poważnie i bez zbędnych złośliwość ). Więc zacznę od tego, że jestem na zasiłku pracy w najbliższym czasie nie podejmę, gdyz spodziewam się dziecka. A siedzenie w domu jest dla mnie straszną meczarnia... Całymi dniami przeglądam internet, aby podłapac jakiś mały domowy biznes, aby sobie dorobić.. Myślę nad założeniem sklepu online... Z odzieżą używana dla maluchów.. Takich sklepów jest pełno, ale nie udało mi się zasięgnąć opinii czy osoby, które to robią zarabiają na tym i czyb są chętni na taki sklep. Ogólnie sklepy z używana odzieżą cieszą sie dużym powodzeniem
ale ile to się ma do internetu.. Tego nie wiem. Proszę o wyrażenie swojej opini czy ktoś kupuje w ten sposób. Dziękuję i pozdrawiam.
Zacznij na allegro. Mam znajomą, która z nudów na wychowawczym założyła coś podobnego, tylko akurat nie dziecięce ciuchy
Musisz najpierw ogarnąć jakąś hurtownię odzież z fajnymi cenami. Tylko weź pod uwagę, że jak to zaczniesz robić "zawodowo", to wypadałoby się rozliczać z urzędem skarbowym... i ogólnie zalegalizować, zanim sami Cię znajdą
Allegro jest dobrym rozwiązaniem. Rzeczy z lumpa możesz spróbować sprzedawać przez Marketplace na Facebooku.