Błagam o pomoc. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Błagam o pomoc.

Poznalam w internecie chłopaka którego traktowałam bardzo luźno, jak przyjaciela. Od początku naszej znajomości czułam z nim jakąś bliską więź. Bardzo dobrze się nam pisze, mamy ten sam typ humoru, rozumiemy się bez słów, czasem piszemy i wysyłamy do siebie to samo w tym samym momencie. Czułam się tak jakbym znalazła bratnią duszę i zaczęłam wierzyć że przyjaźń damsko-męska istnieje. Zostałam zdradzona bardzo wiele razy w życiu, a jemu zaufałam.
Jestem od niego starsza o 5 lat, nigdy nie rozmawialiśmy na żywo, dzieli nas wielka odległość a za jakiś czas wyjeżdżam za granicę. Tylko piszemy ze sobą jak na razie. Tylko i wyłącznie. Zaufałam mu. Mimo że dzieli nas taka różnica wieku to traktuje go jako bardzo bliskiego przyjaciela, i tu pojawia się problem.

Dowiedziałam się od innej osoby że on chce mi powiedzieć dzisiaj że coś do mnie czuje. I ja nie wiem co robić, bo traktowałam go tylko i wyłącznie jak przyjaciela. Znamy się drugi miesiąc. Pisał mi w tym czasie że podoba mu się inna dziewczyna, ale boi się do niej podejść i zagadać. Jest taki młody, chyba nie był jeszcze w związku. A ja go wspierałam w tym żeby zrobił pierwszy krok w jej kierunku. Pisałam z nim otwarcie , bez dystansu. I czuje że to był błąd. Mamy siebie w znajomych na fb, swoje realne konta, ale nigdy nie gadaliśmy.

Co mam zrobić? Czy mam zerwać z nim kontakt? Jestem starsza więc powinnam wiedzieć co robić.. ale nie wiem .. To bardzo boli. Boje się że go stracę po dzisiejszej rozmowie, i ten kontakt się urwie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Błagam o pomoc.

to tylko internetowa znajomosc, co ta przeżywasz. zacznij żyć w realnym świecie.

3

Odp: Błagam o pomoc.

Za bardzo to wszystko przeżywasz. Musisz nabrać dystansu do siebie i ludzi. Z tym chłopakiem prawie się nie znacie. Tak jak radzi poprzedniczka, może czas na większe udzielanie się w życiu realnym.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024