rodzice dziewczyny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: rodzice dziewczyny

Witajcie, przeczytałem regulamin po rejestracji, wcześniej nie widziałem ograniczenia dla niepełnoletnich. Będę uważać na wszystkie punkty regulaminu, ale podałem informację, możecie mnie zbanować jeśli macie obawy co do zachowania osób w takim wieku.

Mam kłopot z rodzicami dziewczyny, są niezadowoleni z powodu związku. Mam zawsze dylemat, czy zobaczyć się z nią i narazić na kłótnie, czy zrezygnować ze spotkania na żywo, i wtedy miałaby spokój. Ona choruje na anemię, do tego ma gorączkę, chciała zobaczyć się na mieście, u niej w mieszkaniu nie możemy bo reakcja byłaby jeszcze gorsza. Gdy powiedziałem na temat choroby, ona poczuła się jakbym był razem z rodzicami przeciwko niej, była smutna bo chciała być razem i przytulić się, a inne rzeczy nie mają znaczenia. Tylko że nie powinna wychodzić teraz z domu, skutki mogłyby być jeszcze gorsze, jak zapalenie oskrzeli. Ona ma 23 lata, myślę że ma trochę racji, ale to raczej są obawy rodziców o córkę, nie zła wola. Na pewno są lepsze rozwiązania niż buntowanie się i stawianie na swoim sądząc że oni są przeciwko. W dalekiej przyszłości konflikty w rodzinie nie byłyby niczym dobrym. Nie wiem co jest lepsze, czy częstsze spotkania i pogorszenie kontaktów z rodzicami, czy rzadsze bycie razem i mniej kłótni. Może macie dobre pomysły jak postępować, chętnie przyjmę krytykę żeby wiedzieć, co mogę zrobić lepiej.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rodzice dziewczyny

Ile masz lat?

3

Od niedoboru żelaza się nie umiera...
Jeśli chcecie się spotykać, to się spotykajcie.

4

Anemia - odpowiednia dieta i leczenie przyczyn - można normalnie funkcjonować, wychodzić z domu, pracować i się uczyć. To nie jest zaraźliwe.
Jeśli chce się dziewczyna spotkać się z nią spotkaj. Ważne jest to, czego ona chce.

5

chemik222 napisał/a:

Witajcie, przeczytałem regulamin po rejestracji, wcześniej nie widziałem ograniczenia dla niepełnoletnich. Będę uważać na wszystkie punkty regulaminu, ale podałem informację, możecie mnie zbanować jeśli macie obawy co do zachowania osób w takim wieku.

Mam kłopot z rodzicami dziewczyny, są niezadowoleni z powodu związku. Mam zawsze dylemat, czy zobaczyć się z nią i narazić na kłótnie, czy zrezygnować ze spotkania na żywo, i wtedy miałaby spokój. Ona choruje na anemię, do tego ma gorączkę, chciała zobaczyć się na mieście, u niej w mieszkaniu nie możemy bo reakcja byłaby jeszcze gorsza. Gdy powiedziałem na temat choroby, ona poczuła się jakbym był razem z rodzicami przeciwko niej, była smutna bo chciała być razem i przytulić się, a inne rzeczy nie mają znaczenia. Tylko że nie powinna wychodzić teraz z domu, skutki mogłyby być jeszcze gorsze, jak zapalenie oskrzeli. Ona ma 23 lata, myślę że ma trochę racji, ale to raczej są obawy rodziców o córkę, nie zła wola. Na pewno są lepsze rozwiązania niż buntowanie się i stawianie na swoim sądząc że oni są przeciwko. W dalekiej przyszłości konflikty w rodzinie nie byłyby niczym dobrym. Nie wiem co jest lepsze, czy częstsze spotkania i pogorszenie kontaktów z rodzicami, czy rzadsze bycie razem i mniej kłótni. Może macie dobre pomysły jak postępować, chętnie przyjmę krytykę żeby wiedzieć, co mogę zrobić lepiej.

To,że rodzice dziewczyny martwią się o córkę to zrozumiałe,dziecko zawsze jest ważne dla rodzica a kiedy w dodatku jest chore nic dziwnego, że boją się o nią.Jeśli jesteście razem nie wspominaj o chorobie,bo to ją faktycznie denerwuje,ale jeśli uważasz ,że dla niej samej będzie bezpieczniej kiedy będzie w domu,odpocznijcie od siebie.Zdrowie jest najważniejsze,a  z anemią bywa bardzo różnie,jak i różne bywają efekty końcowe.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024