Ja Mama i młodszy kolega z pracy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja Mama i młodszy kolega z pracy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Ja Mama i młodszy kolega z pracy

Cześć. Jestem Ola mam 25lat, jestem mamą 2latka. Mam faceta starszego o 6lat. Nie kocham go. Wszystko szybko się potoczyło, musiałam się przeprowadzić na drugi koniec Polski z racji ciąży. Mieszkamy od 3lat razem. Nie układało się za dobrze, on zdobywca, czyli zdobył i to tyle. Mam do niego masę żalu, nie pokocham już go nigdy, wiem to. Poszłam do pracy jak syn miał rok, bo potrzebowałam przebywania między ludźmi.
Jakiś niedługi czas po mnie przyszedł do pracy chłopak, z wyglądu rówieśnik i tyle. Był mi obojętny. Do czasu... jak zauważyłam, że on zerka na mnie.... pewnego dnia podeszłam, zagadałam.. odpowiedział, ale nie spojrzał na mnie tylko był pochłonięty tym co robił... jakby się speszył.... ok.
Już więcej do niego nie podeszłam sama... widzimy się tylko w weekendy i to nie zawsze dlatego może Wam się wydawać, że to tyle trwa, a tak naprawdę to tylko kwestia CZASU.

Za jakiś czas zauważyłam, że on się na mnie gapi... nic to dla mnie nie znaczyło. Pomyślałam sobie.. fajnie, gapi się, pogapię się i ja smile specjalnie szukałam jego wzroku i się wpatrywałam mu w oczy, zazwyczaj podtrzymywał dłuuugie spojrzenie.. Czasem było widać, że się peszy... zawsze mówi mi pierwszy cześć.  Jak jest luźna okazja i on sam na magazynie i mogę przejść obok niego to coś tam zagadam, gadka się klei, nie patrzył na mnie zazwyczaj... ale się uśmiechał, śmiał z tego co mówię i w ogóle jak kumple... mimo, że mamy mało ze sobą wspólnego poza utrzymywniem kontaktu wzrokowego... dość niedawno podeszłam do niego i powiedziałam, że mi się śnił w nocy. Ucieszył się i powiedział "o matko, aż tak!". Jeszcze wcześniej coś głupiego zrobił na moim dziale to podeszlam do niego i powiedziałam "dobrze wiesz, że Cię obserwuję"...  się zaśmiał gówniarsko. Dowiedziałam się z portalu społecznościowego, że jest młodszy o 3lata.........
Zauważyłam, że zaczyna się kręcić gdzieś w pobliżu, gada wtedy  z innymi laskimi swobodnie, jak uda się w rozmowie to i my zamienimy słowo. Czuję się trochę tym wszystkim coraz bardziej nakręcona, podekscytowana, BO ODCHODZĄC ZAWSZE JAK KTOŚ GO WOŁA ALBO KLIENT PROSI TO OSTATNIE SPOJRZENIE JEGO JEST NA MNIE CZY PATRZĘ smile smile smile nakręcona jestem jak nastolatka.... myślę o nim, kręci mnie mega.... co to znaczy??? Ma to jakiś sens, do czegoś to dąży??? Widzę, że jak wchodzę do szatni to mnie obserwuje, moją fizyczność, jak coś mówię do kogoś, a on w pobliżu to wiem, że słucha, mimo, że jest 4 kroki dalej i w razie czego odpowie pomocnie.... zaczyna się angażować jakoś... widzę to.... myślicie, że ja mu dałam otwarte karty czy to on tymi spojrzeniami z początku dla zabawy i tym tekstem, że mi się śnił do zrozumienia, że na niego lecę..... kolejne moje pytanie. Ja mam dziecko, on o tym WIE! Jak to potem rozegrać żeby nie narobić sobie bagna? Czuję że potrzebuję adrenaliny. Powera... ja nie mogę jeść, nie mogę spać ostatnio... mam zmienić pracę? Czy co... nie wchodzilam nigdy w relację jako matka dziecka, nieszczęśliwa uczuciowo kobieta... dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ja Mama i młodszy kolega z pracy

Dotychczas nieszczesliwa uczuciowo. Ale moze to sie zmieni? Wczesna ciąża to wyzwanie,ja mam prawie 29 lat i nadal nie planuje. Może w koncu bedziesz mieć czas dla siebie. Nie chciałabym zle doradzic. Nie znam odpowiedzi,za mało informacji. Czas pokaże:))

3

Jakie romantyczne historie można sobie wymyślić tylko na podstawie spojrzeń, ileż adrenaliny, przeżyć, marzeń... smile
Chyba obydwoje łamiecie zasady BHP, wykonując jakąś pracę, a patrząc w zupelnie inną stronę?  wink
A teraz zejdźmy z obłoków na ziemię; jesteś w związku, tworzycie rodzinę, macie dziecko. Jeżeli jesteś taka nieszczęśliwa, zawiedziona swoim partnerem, wiesz, że nigdy już go nie pokochasz, nie chcesz niczego naprawiac, to usiądź z nim, porozmawiaj, zaplanuj najpierw swoją przyszłość bez niego, wyprowadź się, ustal kontakty z dzieckiem i dopiero wtedy szukaj adrenaliny i nowej miłości.

Ollaxxx25 napisał/a:

nie wchodzilam nigdy w relację jako matka dziecka, nieszczęśliwa uczuciowo kobieta... dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam!!!!

No i nie wchodź, dopóki jesteś w innej relacji. Pozdrawiam!!!!

5

To co, mam zacząć go olewać? A jak on zacznie na dobre mnie zaczepiać, żeby ten kontakt podtrzymywać w tej pracy? On mnie mega kręci fizycznie... kusi, kusi

6

Wtedy mozesz tu napisać i podac nowe fakty:)) Dostalas dobre rady wyzej.Tak jak pisalam okaze sie z czasem. Nie wiem czy cos wiecej da sie napisac teraz.

7

To może porozmawiajmy o tym, dlaczego on to robi? Dlaczego mężczyzna szuka kontaktu wzrokowego... to się czuje, to się widzi... miałam taki kiepski dzień ostatnio... ubolewałam, że z nadmiaru pracy nie spojrzał, gdy na to liczyłam... aż stał się cud i pogapił się... właśnie już jakby ostatni rzut oka dosłownie haha... przecież spojrzenia to magia, nie bez powodu się ktoś peszy, zachowuje nienaturalnie w obecności tej osoby na, pół godziny temu zerkal tajemniczo... rozmawiałam z koleżanką i mówi faktycznie on z każdą na luzie... a dziś się tu kręci w Twojej okolicy big_smile
zresztą była taka akcja, że dostałam od niego dokument i tak się zatraciłam w 3sekundy, że wypadł mi z rąk... on się uśmiechnął, zrobił duże oczy, a ja dalej się rozpływałam i spaliłam buraka. Zaczęłam kojarzyć fakty, że on mnie kręci..... i od 2 tygodni szaleję.... W firmie sporo osób myśli, że mam max 22lata. A nie wiem czy on wie, że jestem starsza... ale wie o dziecku. Mówię o tym otwarcie.

8

To, że facet na Ciebie patrzy to nie znaczy, że od razu się zakochał i chce wychowywać twoje dzieci. Nie widać tu żadnego konkretnego zainteresowania z jego strony. Gdy kobieta daje to większość facetów z natury bierze. Nie to że jestem wróżbitą, ale wydaje mi się że w razie czego on po prostu przeleci i zostawi. Wybór jest twój, konsekwencje też.

9

A może podejść do sprawy od tej strony... powiem mu, że zaczynają mnie krępować te spojrzenia?

10 Ostatnio edytowany przez paslawek (2018-12-06 22:07:30)

Ollaxxx25 napisał/a:

A może podejść do sprawy od tej strony... powiem mu, że zaczynają mnie krępować te spojrzenia?

Lepiej nic nie rób , bo będziesz znowu się męczyć i rozkminiać dlaczego odpowiedział to albo nie odpowiedział a może pomyślał itp itd

Tylko się umordujesz tymi kombinacjami i interpretowaniem co poeta miał na myśli.

Chyba że chcesz pofruwać to fruwaj tylko tak do końca ze wszystkimi konsekwencjami na własny rachunek.

Facet się gapi bo to ...........facet ,a Ty jesteś kobietą - normalka nie nosisz przecież burki.

11

Ollaxxx25 napisał/a:

dość niedawno podeszłam do niego i powiedziałam, że mi się śnił w nocy.
podeszlam do niego i powiedziałam "dobrze wiesz, że Cię obserwuję"
myślicie, że ja mu dałam otwarte karty czy to on tymi spojrzeniami z początku dla zabawy i tym tekstem, że mi się śnił do zrozumienia, że na niego lec

Albo, że jesteś obłąkaną stalkerką.

co to znaczy???

Że chcesz sobie jeszcze bardziej życie skomplikować np.: drugą ciążą z 3 lata młodszym kochankiem z pracy.

ps.
Rozumiem, że faceta ciągle "masz", mieszkasz z nim i sobie romansujesz w pracy.
Kilka małżeństw znajomych się tak rozpadło. Panna wracała do pracy po ciąży, mąż robił na kredyt we frankach i bum... romansik z przystojniakiem w robocie, wielkie love, rozwód a potem płacz, bo "kochanek sobie poużywał i olał".

12

Właśnie miałam wtedy powiedzieć, że dobrze wiesz, że się obserwujemy wink ale powiedziałam to jako że ja.. i tak wiedział o co chodzi. Moja siostra stwierdziła, że coś ze mną nie halo skoro mówię jej o młodszym......
CO do Waszych wypowiedzi... będę obserwować sytuację, ukrócę to.

13

Sytuacja jest dosyć złożona, bo oprócz zwykłego zauroczenia dochodzi jeszcze utrzymanie rodziny, której chcąc nie chcąc jesteś matką. Jeśli chcesz przeskoczyć w inną relację - jest to możliwe, jednak najpierw zadbaj oto, by rozstanie z obecnym ojcem było jak najmniej szkodliwe dla dziecka, zarówno pod względem materialnym jak i uczuciowym. To będzie spore wyzwanie. Według mnie dopiero, gdy sytuacja się w miarę ustabilizuje, na spokojnie będziesz mogła popracować nad podrywem chłopaka, który Ci się podoba wink

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ja Mama i młodszy kolega z pracy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024