Zwiazek z kuzynem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Aula321 (2018-12-04 15:58:12)

Temat: Zwiazek z kuzynem

Dzień dobry wszystkim mam do was pytanie otóż od 2 miesięcy jestem w związku z kuzynem nasze rodziny nie utrzymują kontaktu i jakoś nie mieliśmy okazji się poznać kiedy kolwiek i pytanie brzmi który tak na prawdę jest to stopień będę wam bardzo wdzięczna otóż tak nasze babcie są siostrami nasi ojcowie kuzynami i później jesteśmy my z tego co zdążyłem się zorientować to nie mieliśmy wspólnej prababci

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek z kuzynem

Bo z tego co się dowiedziałam to jest to w Lini bocznej czyli jego prababcia /moja prababcia/ jego babcia/moja babcia/jego ojciec /mój ojciec no i na końcu ja/on dobrze to liczę dziewczyny?

3 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-12-04 18:29:24)

Tu masz to dobrze wyjaśnienie: nieregulaminowy link

Jeśli wasze babcie są siostrami, a nie było wspólnej prababci, to musiał być wspólny pradziadek i to od niego trzeba liczyć pokrewieństwo.

4

Zanim dojdziesz ładu kto z kim kiedy jak i gdzie, to już wam minie, także nic się nie przejmuj.
Ja do dzisiaj mam chrapkę na moją kuzynkę (córka brata mego ojca) i jedyne co mnie w tym wszystkim martwi, to że nigdy nie było okazji wink

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024