Hejka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Hejka

Z tej strony Agata. Mam 27 lat i mieszkam w Gdyni. Lubie dobre filmy, seriale, wypady do restauracji i podróże. Miło mi poznac big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hejka

Doberek
Pozdrawiamy z drugiego końca Polski smile

3

jestem nowa! Widze, że jest dużo ciekawych wątków, ale mnie głównie interesują tematy związane z medycyną, dietą, żywieniem:) Chętnie posłucham Waszych opinii i podzielę się własnymi, pozdrówki!

4

witajcie smile

5

Cześć wszystkim. Ja też jestem tu po raz pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość smile
Mam na imię Julka, mam 30 lat i szukam bratnich dusz i wsparcia i  przyjażni, którsa ostatnio bardzo mnie zawiodła...

6

Dzień dobry  Z tej strony Laura, jestem tutaj nowa i nie bardzo się tutaj odnajduję ale mam nadzieję, że szybko się tu połapię. Pozdrawiam

7

siemka!
jestem Jagoda i mam 25 lat. Mieszka obecnie na śląsku ale pochodzę z Wrocławia. Kocham modę, makijaż, sporty zimowe, siłownię i dekorowanie wnętrz smile
Pozdrawiam

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024