Hej, hej, hej. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej, hej, hej.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Hej, hej, hej.

Witam wszystkich nowych smile

Ja już nie taka nowa, ale wciąż bez większych zmian chociaż do Słubic nie wyjechałam. Przyjaciółki wciąż brak, a samotność zaczyna być moim sprzymierzeńcem.

Czy ktoś też tak ma jak ja , że nie potrafi zbudować relacji ?

Ja gdzieś tam z tyłu głowy wciąż mam jedną myśl " Ludzie odchodzą. Zawsze to robią" . Chciałabym poznać nowych przyjaciół, ale chyba nie potrafię.

2

Odp: Hej, hej, hej.

siemanko Wam!

3

Odp: Hej, hej, hej.
ruda_gwiazdeczka napisał/a:

Witam wszystkich nowych smile

Ja już nie taka nowa, ale wciąż bez większych zmian chociaż do Słubic nie wyjechałam. Przyjaciółki wciąż brak, a samotność zaczyna być moim sprzymierzeńcem.

Czy ktoś też tak ma jak ja , że nie potrafi zbudować relacji ?

Ja gdzieś tam z tyłu głowy wciąż mam jedną myśl " Ludzie odchodzą. Zawsze to robią" . Chciałabym poznać nowych przyjaciół, ale chyba nie potrafię.

Witaj smile
Wyczuwam bratnią duszę big_smile. Też raczej jestem samotniczką, niestety wiele w życiu przeszłam i nie przywiązuję się do ludzi... Jakbyś chciała pogadać to śmiało pisz!
Pozdrawiam.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Hej, hej, hej.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024