Dzień dobry mam problem mój facet wysyła mnie do psychologa bo jak on to mówi że jak nie idzie po mojej myśli to ja nie panuje nad zlosciami i się zloszcze tylko ja uważam że to jest normalne i nie wiem czy mam iść czy nie
Jeśli nie może już z Tobą wytrzymać to pewnie są jakieś tego przyczyny w Tobie
Nigdy nie zaszkodzi zasięgnąć wsparcia. Może psycholog pomoże Ci lepiej radzić sobie z rozczarowaniem czy porażką. Jeśli się krępujesz to szczególnie polecam psychomedic.online. Lekarze są bardzo sympatyczni i doświadczeni, a wizyta może się odbyć w Twoim domu
Co Ci szkodzi pójść na konsultacje i zweryfikować, czy masz problem ze złością, jak mówi Twój partner?
Też bym bardzo chciał, żeby moja żona poszła na terapię. Ale wątpię, żeby poszła, bo jest sceptycznie nastawiona do takich spraw. Od razu mówię, że ja na terapię chodziłem długo, teraz nie chodzę, ale możliwe, że jeszcze wrócę.
Jeśli więc Twój facet wysyła Cię do psychologa to pewnie coś jest na rzeczy. Tylko, że do psychologa trzeba iść z własnej woli, bo jak pójdziesz z przymusu to nic z tego nie będzie. Psycholog Cię zapyta "Co Panią do mnie sprowadza?", a Ty co mu odpowiesz ? Że przyszłaś bo Ci facet kazał, ale Ty nie widzisz problemu ?
^Nawet, jeśli tak się stanie, dobry psycholog zrozumie problem i poradzi. Tylko właśnie kwestia, żeby autorka tam poszła, nawet, jeśli powie, że to partner ją poprosił