Dziewczyny, mam trochę wstydliwy problem. Za namową pewnego pana wydepilowałam sobie nie tylko okolice bikini ale całą resztę. Zdarzało mi się to w przyszłości choć rzadko. nigdy jednak nie miałam potem takich kłopotów jak teraz! odczuwam straszliwy ból pieczenie swędzenie. mam ochotę idąc po ulicy wkładać sobie rękę do majtek i drapać się albo wyć albo kogoś zabić . nie pomaga ani Sudocrem ani maść przeciwzapalna a nie żel łagodzący po goleniu. Jedyne co łagodzi dolegliwości To chodzenie bez majtek po domu - ze względu na obecność innych domowników nakładam spódnice. ale przecież z domu wyjść trzeba. Błagam poradźcie coś bo na ulicy wyję z bólu, oczywiście półgłosem żeby nikt nie słyszał.
Więcej nie dać się namawiać na takie rzeczy . Niech się facet sam wydepiluje (nie ogoli, ale wydepiluje) w miejscach intymnych, a potem pogadamy
.
Najrozsądniej jest wziąć urlop i siedzieć w domu. Możesz ewentualnie iść do ginekologa i poprosić o zwolnienie lekarskie. Innej rady nie mam.
3 2018-10-27 20:22:45 Ostatnio edytowany przez Arendelle (2018-10-27 20:23:37)
Sorry, to było golenie. Wcześniej mi się też zdarzało, ale nigdy się tak źle nie kończyło. Urlopu już w tym roku nie mam
Więcej nie dać się namawiać na takie rzeczy
. Niech się facet sam wydepiluje (nie ogoli, ale wydepiluje) w miejscach intymnych, a potem pogadamy
.
Nie wiem o jaką depilacje Ci chodzi, ale ja próbowałem kiedyś z kremem vanity for men i żadnych podrażnień nie było, można powiedzieć że o wiele lepiej niż przy goleniu.
Idź do lekarza po jakieś smarowidło i pij wapno.
Wygląda to na uczulenie, albo zapalenie mieszka włosowego.
6 2018-10-27 23:26:05 Ostatnio edytowany przez Arendelle (2018-10-27 23:58:00)
Przejęzyczyłam się, to nie była depilacja tylko klasyczne golenie maszynką. owszem Zdarzało mi się po takich zabiegach swędzenie odrastających włosówale to co się teraz ze mną dzieje to straszne.
Cyngli, też podejrzewam zapalenie mieszków. spróbuję z tym wapnem Dziękuję za podpowiedź.