Cześć, zacznę od tego, że niedawno rzuciła mnie dziewczyna po 4 letnim związku. Ogólnie mam kompleksy na punkcie swojego penisa, ma on 13,5-14cm długości, zależy jak mierzone i 14cm obwodu, byłej nie dałem odczuć, że mam jakieś kompleksy, byłem jej pierwszym, więc nie miała porównania i twierdziła, że mam giganta
dobrze wiemy, że tak nie jest. Ogólnie z jej dochodzeniem nie było problemów, bo dawało sie nawet osiągnąć dwu cyfrówkę podczas jednego mojego i nie raz odpływała gdzieś daleko podczas orgazmu. Widać było jednak, że trochę brakuje, bo w pozycji na jeźdźca jak ją wyprostowałem do kąta prostego to było jej najlepiej, nie wiem czy wynika to z kąta penetracji czy długości, mniejsza z tym. Jak byłem z nią to temat był mi obojętny, bo jej było dobrze i nie było porównywania.
No, ale teraz temat powraca, bo mając 25 lat nie ma mowy o dziewicy szukając nowej dziewczyny. I zastanawiam sie jak dziewczyny porównują np. byłego który miał te 16-17 dł i 14-15 obw jak duża część facetów w Polsce. W statystyki średniej długości nie wierzę, pracuje z facetami, kąpiemy się na łaźni pracowniczej także swoje widzę. Wiem, że zwis a wzwód to dwie różne sprawy, ale cudów nie ma jak należę do tych małych w porównaniu do innych. Poza tym portale typu showup itp też widać jaki rozmiar jest najczęściej spotykany.
No i jak to jest jak np. były ma 17/15, a obecny 14/14? Czy dziewczyna czuje zdecydowanie mniejsze doznania? Wiecie jak to jest, jedziecie pierwszy raz 150km/h no to wow, ale ktoś was przewiezie 250km/h to 150 juz nie robi wrażenia. Ciesze sie jedynie z tego, że obwód jest ok, bo lepiej chyba tak niż miec 16 a w obwodzie 12. No i twardość też jest ok, prawie jak beton, była nie raz to chwaliła, z tego co wiem niektórzy we wzwodzie maja giętkie i elastyczne. No to tyle z plusów, niemniej 14cm na tle 196cm/95kg może wyglądać śmiesznie. Proszę o szczere opinie jak to wygląda w praktyce, bo wole teraz sie jakoś przygotować niż usłyszeć niespodziewanie "masz małego" lub "były miał większego". Nie raz czytałem opinie pań na forach, że 14 cm to mało, że jest gorzej niż z byłym, że są zawiedzione tyle, że nigdzie nie ma konkretów czy zmierzone, czy na oko, jaki obwód itp.