Czy są tu niespełnione kobiety? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy są tu niespełnione kobiety?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: Czy są tu niespełnione kobiety?

Hej tak sobie myślę, czy są tu niespełnione kobiety? Tak sobie obserwuję kobiety około 30 chodząc ulicami Warszawy i się zastanawiam ile z Was jest niespelnionych? Mimo, że jestem młodzieńcem 25 letnim, to nie wyobrażam sobie aby kiedyś moja wybranka chodziła niespełniona i niezaspokojona... Pytanie co wpływa na taki stan rzeczy i jak temu zapobiec?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy są tu niespełnione kobiety?

Będziesz 20 lat w związku z kobietą to zrozumiesz. Na razie korzystaj z młodości i nie stroń od seksu o ile maszz kim to robić.

3 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-05 20:49:55)

Gary napisał/a:

Na razie korzystaj z młodości i nie stroń od seksu o ile maszz kim to robić.

Pan właśnie szuka kogoś, komu mógłby pomóc "się spełnić i zaspokoić" big_smile

4 Ostatnio edytowany przez tajemnicza75 (2018-10-05 20:59:33)

Domyślam się, że będąc tak młody masz na myśli zaspokojenie i spełnienie seksualne. Ja już 40+ i przyszło mi do głowy innego rodzaju spełnienie wink .
Jestem spełniona duchowo, "pasjowo" i zamierzam być zawodowo. Inne spełnienia nie są dla takie ważne, bo życie ucieka, a nie składa się ono jedynie z uciech cielesnych tongue . Czy satysfakcjonuje Cię taka odpowiedź?

5

Pewnie, że satysfakcjonuje. Owszem chodziło mi głównie o spełnienie seksualne, bo dużo się o tym mówi, natomiast nie tylko takie spełnienie jest kluczem do sukcesu smile

6

Dbaj o swoją kobietę i tyle.
Nie widzę sensu zastanawiania się nad tym, czemu kobiety po ulicy chodzą niespełnione i ile z nich jest niespełniona tongue

7

Czemu uważasz, że to nie ma sensu?

8

No a jaki to ma sens?
Po wyglądzie nie odgadniesz, po zachowaniu nie odgadniesz, to jaki ma sens zastanawianie się nad tym, czemu kobiety są niespełnione?

Paolo25 napisał/a:

Czemu uważasz, że to nie ma sensu?

A jaki ma?

10

Biorąc pod uwagę, że z czegoś to może wynikać, to każda kobieta może mieć jakieś swoje przemyślenia na ten temat

11

Paolo25 napisał/a:

Biorąc pod uwagę, że z czegoś to może wynikać, to każda kobieta może mieć jakieś swoje przemyślenia na ten temat

No ale co z tego? Jaki jest cel Twoich rozmyślań?

Powodów niezaspokojenia seksualnego, bo zapewne o takie Ci chodzi, jest miliard. Zmęczenie, brak czasu, brak partnera, okres, brak warunków mieszkaniowych, dzieci, cokolwiek możesz sobie tutaj wstawić.
Pytanie ma taki sam sens jak rozmyślanie o tym, dlaczego ludzie na ulicy są zmęczeni.

12

Nie widzę sensu zastanawiania się nad sensownością pytania, różne ludzie mają myśli, różne sprawy i zagadnienia mogą zastanawiać, ot cała historia.

Szczerze mówiąc nie pomyślałam jedynie o spełnieniu seksualnym. Dla mnie kobieta spełniona to taka, która ma zaspokojone cele życiowe tj jeśli chce założyć rodzinę to ją zakłada, jeśli zależy jej na karierze to znalazła pracę taką, w której się spełnia, a jeśli jest spełniona "życiowo", w takim codziennym dniu to i łatwiej jest się jej cieszyć seksem, bliskością z partnerem, bo "głowa" jest spokojniejsza i nastrój pogodniejszy wink Dbaj o kobietę, pomagaj w codziennych czynnościach, znajdź taką, której wizja świata i życia będzie podobna do Twojej. Uczcie się wspólnie seksu, okazujcie uczucia na co dzień, prawcie sobie komplementy, spędzajcie wolny czas razem ale i osobno. Trzeba lubić siebie nawzajem i kochać , a uczucie spełnienia na pewno będzie i będziesz je czuł.

13

A ja jestem ciekaw ile kobiet by chciało seksu z nieznajomym, ale tego nei robią tylko dlatego że się boją wpadki, że się wyda, że ślubowały, że choroby, że emocje mogą wymknąć się spod kontroli. Czyli ile kobiet nie chce seksu z nieznajomym, nie myśli o tym, a ile chce, ale za duże ryzyko.

Jak to było w słynnym powiedzeniu?    Kobiety byłyby mniej ostrożne, gdyby mężczyźni byli bardziej dyskretni?   Kto to powiedział?

14

Lady Loka napisał/a:

Dbaj o swoją kobietę i tyle.
Nie widzę sensu zastanawiania się nad tym, czemu kobiety po ulicy chodzą niespełnione i ile z nich jest niespełniona tongue

big_smile big_smile big_smile

15

Paolo25 napisał/a:

Hej tak sobie myślę, czy są tu niespełnione kobiety? Tak sobie obserwuję kobiety około 30 chodząc ulicami Warszawy i się zastanawiam ile z Was jest niespelnionych? Mimo, że jestem młodzieńcem 25 letnim, to nie wyobrażam sobie aby kiedyś moja wybranka chodziła niespełniona i niezaspokojona... Pytanie co wpływa na taki stan rzeczy i jak temu zapobiec?

Zapobiec, to zabiegać. Doceniać i spełniać jej potrzeby.
Te prozaiczne i te, związane z pożyciem. Zwykłym i intymnym. Oba rodzaje są równie ważne!
Pomogłem?

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy są tu niespełnione kobiety?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024