Czy mogłabym się zwierzyć komuś na gg, przez prywatną wiadomość? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Czy mogłabym się zwierzyć komuś na gg, przez prywatną wiadomość?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: Czy mogłabym się zwierzyć komuś na gg, przez prywatną wiadomość?

To bardzo delikatna sprawa i chciałabym zwierzyć się w prywatnej wiadomości bądź na gadu-gadu. Nie chce by mnie rozpoznali ludzie z mojego kierunku studiów. Dlatego chcę wiedzieć z jakiego jesteście województwa i ile macie lat, by wykluczyć możliwość powiązania tematów. Bardzo mi na tym zależy. Temat podam już jak do kogoś napiszę. smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogłabym się zwierzyć komuś na gg, przez prywatną wiadomość?

Hej smile ja chętnie z Tobą porozmawiam. Arek, 25 lat. GG 48703738. Podlaskie.

3

Ja lubię pomagać, więc jak chcesz to napisz. Kraków. No i jestem staaaaaaaary... wiele wieków mam.
Ale lepiej może jak kolega wyżej pomoże.

4

To się chłopcy rzucili wink Jak chcesz to pisz. Nie wiem czy pomogę ale próbować mogę wink

5

Chcesz to napisz. 24. Zielona gora smile

6

Jeśli jest to aktualne, ja również służe swoją bezinteresowną,szczerą radą.Mam nadzieję,że już otrzymałaś mądrą radę.Pozdrawiam

7

Hej
Ja dolaczam rowniez.
Jakby co pisz smialo, potem gdybys chciala na priv to zainstaluje gg

8

Ponawiam, nowe sprawy na drodze.

Potrzebuję się komuś wyżalić w wiadomości prywatnej. Nie wytrzymam już z własnymi myślami i uczuciami. Sprawy sercowe mnie przytłaczają. sad
Ratunku sad Nie potrafię obiektywnie spojrzeć na ten problem.

Byłoby mi miło, gdyby od razu w wiadomości prywatnej podawali państwo województwo, gdzie mieszkacie. Czułabym się bezpieczniej z tym smile

9

Coś pachnie mi prowokacją, opłotkiem chodzenie i bliższych niż w profilu, informacji o użytkownikach szukanie. A kto szuka, ten w końcu znajdzie, choć zastrzega, że jego znaleźć mogą. Ci znajomi z roku.
Stary wróbel ze mnie, plewy mnie nie interesują.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Czy mogłabym się zwierzyć komuś na gg, przez prywatną wiadomość?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024