Czy po ponad roku wyjaśnić sprawę, czy dać spokój - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy po ponad roku wyjaśnić sprawę, czy dać spokój

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy po ponad roku wyjaśnić sprawę, czy dać spokój

Ponad rok temu podrywałem bardzo nieudolnie pewną kobietę,
W międzyczasie niesamowicie rozwinąłem się w tych tematach, przestałem być prawiczkiem, spotykałem się z wieloma kobietami,
Tak jak wpomniałem, podrywałem wyjątkowo nieudolnie i żenująco pewną kobietę, co skończyło się w taki sposób, że ona powiedziała w złości, że mnie na policję zgłosi(tak, taki wtedy byłem porąbany i się przyznaję),
Lezy mi ta sytuacja ciągle na sumieniu i mam taki pomysł, żeby:
1)zadzwonić i wyjaśnić
lub
2)napisać na fb i wyjaśnić
Co sądzicie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy po ponad roku wyjaśnić sprawę, czy dać spokój

instruktorka basenu której naprawiałeś laptopa?

Daj jej wreszcie spokój.

Wsparcie2018 napisał/a:

Ponad rok temu podrywałem bardzo nieudolnie pewną kobietę,
W międzyczasie niesamowicie rozwinąłem się w tych tematach, przestałem być prawiczkiem, spotykałem się z wieloma kobietami,
Tak jak wpomniałem, podrywałem wyjątkowo nieudolnie i żenująco pewną kobietę, co skończyło się w taki sposób, że ona powiedziała w złości, że mnie na policję zgłosi(tak, taki wtedy byłem porąbany i się przyznaję),
Lezy mi ta sytuacja ciągle na sumieniu i mam taki pomysł, żeby:
1)zadzwonić i wyjaśnić
lub
2)napisać na fb i wyjaśnić
Co sądzicie ?

Odczepić się od niej.

Chociaż w sumie to sądzę, że ta kobieta jest trenerką z basenu, więc i tak się nie odczepisz i faktycznie skończysz kiedyś na policji smile

4

Lady Loka napisał/a:

instruktorka basenu której naprawiałeś laptopa?

Daj jej wreszcie spokój.

Też o tym pomyślałam big_smile

5

Dodam jeszcze, że mam obecnie od kilku miesięcy wspaniałą kochankę w wieku tej kobiety, którą podrywałem - 8 lat starszą i zrealizowałem swoją fantazję, nie patrzę już na kobiety jak na mięso - przestałem być napalonym młodym kurczakiem, szukam już czegoś więcej z kobietami niż tylko seksu,
W ogólności uważam, że ruszyłem swoje życie do przodu, ale tak to echo przeszłości ciągle do mnie co jakiś czas wraca...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy po ponad roku wyjaśnić sprawę, czy dać spokój

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024