Czy mu się spodobałam? Prośba o opinię - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mu się spodobałam? Prośba o opinię

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez natalia2018 (2018-09-26 23:08:58)

Temat: Czy mu się spodobałam? Prośba o opinię

Cześć.  idę z kuzynem kolegi na wesele, nie znaliśmy się wczesniej. Spotkaliśmy się w poniedziałek. Było bardzo miło. Wesele jest 6X, zapytał czy chciałabym się z nim spotkać jeszcze raz przed weselem, odpowiedziałam, że jasne, jeśli tylko znajdzie czas, on pracuje w innym mieście, odpowiedział, że tak sobie wszystko poukłada, że znajdzie czas. Chłopak zrobił na mnie świetne wrażenie, był tak przesympatyczny. Już wcześniej mówiłam koledze żeby mnie z nim poznał, bo na fotach mi się wyjątkowo spodobał, ale on uznał, że nie ma sensu, bo on dla mnie nudny i zbyt zwykły, nic ciekawego, ja odniosłam inne wrażenie, bardzo fajnie nam sie rozmawiało chociaż w ogóle się nie znaliśmy. Spotkaliśmy się w restauracji, zapłacił za mnie, chociaż ja chciałam za nas, odwiózł do domu, proponował, że dorzuci się do prezentu. Kolega stwierdził, że skoro otworzył mi drzwi do samochodu (nigdy żaden facet mi nie otworzył) był taki wygadany i tyle czasu ze mną siedział znaczy, że mu się spodobałam. W sumie nie wiem, zobaczymy co dalej, ale trochę mnie zdziwiło, że opowiada obcej osobie o rodzinie, o planach na przyszłość albo tłumaczy się dlaczego mieszka z mamą, po co mi to wiedzieć skoro tylko idziemy na wesele. Jak myślicie to o czymś świadczy, że jakoś mu się spodobałam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mu się spodobałam? Prośba o opinię

Myślę, że mogłaś mu się spodobać.

3

mogłaś, albo był po prostu uprzejmy i dobrze wychowany. po pierwszym spotkaniu ciężko wyczuć, ale obie wersje mają ogrom plusów więc jeśli ci się spodobał to czaruj go wink

4

sosenek napisał/a:

mogłaś, albo był po prostu uprzejmy i dobrze wychowany. po pierwszym spotkaniu ciężko wyczuć, ale obie wersje mają ogrom plusów więc jeśli ci się spodobał to czaruj go wink

Słowa tego mojego kolegi dały mi do myślenia, gdy  stwierdził, ze to niepodobne do tego chłopaka i że pewnie mu się spodobałam. Wiem, że odwiezienie czy zapłacenie to faktycznie może znaczyć tylko, ze jest miły, ale już chęć kolejnego spotkania, że sobie poukłada pracę tak, że znajdzie czas, tłumaczenie dlaczego mieszka z mamą, dlaczego ma w samochodzie fotelik dziecka, że jest sam, a wszyscy mu mówia zeby sobie kogos znalazł

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mu się spodobałam? Prośba o opinię

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024