Przyjaciółka Śląsk - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka Śląsk

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 21 ]

Temat: Przyjaciółka Śląsk

Witam wszystkie kobietki zainteresowane zawarciem nowej znajomości-koleżeństwo. Ostatnio doświadczyłam utraty bliskiej koleżanki, nie mogłam nazwać jej przyjaciółką z powodu jej zdystansowania i zamknięcia na wiele sfer, nie mniej jednak była mi bliska. Potraktowała mnie w bardzo paskudny sposób, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu. Mimo iż wiem, że ta relacja nie była nadzwyczaj wartościowa, czuję teraz pustkę a nawet smutek. Dlatego chciałabym poznać kogoś nowego kto ukoi mój ból i będzie dużo lepszym rozmówcą. Oczekuje przede wszystkim szczerości. Jeśli znajdzie się chodź jedna odpowiedź na tego posta, będę się bardzo cieszyć :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciółka Śląsk

Witam również poznam nową koleżankę.mam 30 lat i nie ukrywam że nie mam bratniej duszy z którą mogłabym pogadać czy się spotkać byłam długi czas w związku gdzie mój partner ograniczył mi kontakty z moimi znajomymi
teraz każdy ma swoje zycie a mi została samotność.

3

Dorotko, skąd jesteś? :-)

4

Z Jastrzebia Zdroju a ty?

5

Napisałam maila

6

już odpisuje smile

7

ja rowniez szukam kolezanki mam 38 lat anka

8

Zapraszam do korespondencji prywatnej :-)

9

Hej
A czy znajdzie sie i dla mnie miejsce?
Ja moge jedynie zaoferowac korespondencje (z uwagi ze jestem poza pl.) ale czesto jestem na slasku u rodzicow wiec moglybysmy sie spotkac i pogadac poznac sie.
Jedynie na dzien dzisiejszy co moge zaoferowac to znajomosc korespondencyjna.
Milej niedzieli wam zycze dziewczyny

10

Witam dziewczyny.

11

Witam

12

Estragonka napisał/a:

Witam wszystkie kobietki zainteresowane zawarciem nowej znajomości-koleżeństwo. Ostatnio doświadczyłam utraty bliskiej koleżanki, nie mogłam nazwać jej przyjaciółką z powodu jej zdystansowania i zamknięcia na wiele sfer, nie mniej jednak była mi bliska. Potraktowała mnie w bardzo paskudny sposób, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu. Mimo iż wiem, że ta relacja nie była nadzwyczaj wartościowa, czuję teraz pustkę a nawet smutek. Dlatego chciałabym poznać kogoś nowego kto ukoi mój ból i będzie dużo lepszym rozmówcą. Oczekuje przede wszystkim szczerości. Jeśli znajdzie się chodź jedna odpowiedź na tego posta, będę się bardzo cieszyć :-)

13

Hej tez jestem z Jastrzebia smile chcesz sie poznac to zapraszam

14

Tez jestem z Jastrzebia zaklikaj smile

15

hej, ja okolice Gliwic. Mieszkam tu od niedawna , moi znajomi są w mojej rodzinnej miejscowości. Tu na śląsku nie mam zbyt wielu znajomych a najbardziej doskwiera mi brak przyjaciółki z którą mogła bym pogadać o wszystkim . Jeżeli znajdzie się taka moja przyszła przyjaciółka to niech się odezwie wink

16

okolice Katowic, też chętnie pogadam

17

Co myślicie dziewczyny o jakiś wspólnych aktywnościach. Spotkania na przy kawie, wspólne rozmowy, spacery? Można by stworzyć fajną paczkę.

18

To ja też się podepnę pod temat poznawania nowych koleżanek smile Śląskie, Katowice, Chorzów, Bytom i okolice. 33 lata smile

19

klementyna napisał/a:

Hej
A czy znajdzie sie i dla mnie miejsce?
Ja moge jedynie zaoferowac korespondencje (z uwagi ze jestem poza pl.) ale czesto jestem na slasku u rodzicow wiec moglybysmy sie spotkac i pogadac poznac sie.
Jedynie na dzien dzisiejszy co moge zaoferowac to znajomosc korespondencyjna.
Milej niedzieli wam zycze dziewczyny

A gdzie jestes poza Polandia?

20

@up
Podbijam temat, bo mnie interesuje, a się jakoś ruch wykruszył. Nadal poznam koleżankę big_smile

Też szukam koleżanki z którą mogłabym pójść na spacer lub piwo, jestem z Katowic, tylko w moim wieku chyba nie ma tu nikogo (58)

Posty [ 21 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciółka Śląsk

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024