Witam wszystkie kobietki zainteresowane zawarciem nowej znajomości-koleżeństwo. Ostatnio doświadczyłam utraty bliskiej koleżanki, nie mogłam nazwać jej przyjaciółką z powodu jej zdystansowania i zamknięcia na wiele sfer, nie mniej jednak była mi bliska. Potraktowała mnie w bardzo paskudny sposób, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu. Mimo iż wiem, że ta relacja nie była nadzwyczaj wartościowa, czuję teraz pustkę a nawet smutek. Dlatego chciałabym poznać kogoś nowego kto ukoi mój ból i będzie dużo lepszym rozmówcą. Oczekuje przede wszystkim szczerości. Jeśli znajdzie się chodź jedna odpowiedź na tego posta, będę się bardzo cieszyć :-)
Witam również poznam nową koleżankę.mam 30 lat i nie ukrywam że nie mam bratniej duszy z którą mogłabym pogadać czy się spotkać byłam długi czas w związku gdzie mój partner ograniczył mi kontakty z moimi znajomymi
teraz każdy ma swoje zycie a mi została samotność.
Dorotko, skąd jesteś? :-)
Z Jastrzebia Zdroju a ty?
Napisałam maila
już odpisuje
ja rowniez szukam kolezanki mam 38 lat anka
Zapraszam do korespondencji prywatnej :-)
Hej
A czy znajdzie sie i dla mnie miejsce?
Ja moge jedynie zaoferowac korespondencje (z uwagi ze jestem poza pl.) ale czesto jestem na slasku u rodzicow wiec moglybysmy sie spotkac i pogadac poznac sie.
Jedynie na dzien dzisiejszy co moge zaoferowac to znajomosc korespondencyjna.
Milej niedzieli wam zycze dziewczyny
Witam dziewczyny.
Witam
Witam wszystkie kobietki zainteresowane zawarciem nowej znajomości-koleżeństwo. Ostatnio doświadczyłam utraty bliskiej koleżanki, nie mogłam nazwać jej przyjaciółką z powodu jej zdystansowania i zamknięcia na wiele sfer, nie mniej jednak była mi bliska. Potraktowała mnie w bardzo paskudny sposób, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu. Mimo iż wiem, że ta relacja nie była nadzwyczaj wartościowa, czuję teraz pustkę a nawet smutek. Dlatego chciałabym poznać kogoś nowego kto ukoi mój ból i będzie dużo lepszym rozmówcą. Oczekuje przede wszystkim szczerości. Jeśli znajdzie się chodź jedna odpowiedź na tego posta, będę się bardzo cieszyć :-)
Hej tez jestem z Jastrzebia chcesz sie poznac to zapraszam
Tez jestem z Jastrzebia zaklikaj
hej, ja okolice Gliwic. Mieszkam tu od niedawna , moi znajomi są w mojej rodzinnej miejscowości. Tu na śląsku nie mam zbyt wielu znajomych a najbardziej doskwiera mi brak przyjaciółki z którą mogła bym pogadać o wszystkim . Jeżeli znajdzie się taka moja przyszła przyjaciółka to niech się odezwie
okolice Katowic, też chętnie pogadam
Co myślicie dziewczyny o jakiś wspólnych aktywnościach. Spotkania na przy kawie, wspólne rozmowy, spacery? Można by stworzyć fajną paczkę.
To ja też się podepnę pod temat poznawania nowych koleżanek Śląskie, Katowice, Chorzów, Bytom i okolice. 33 lata
Hej
A czy znajdzie sie i dla mnie miejsce?
Ja moge jedynie zaoferowac korespondencje (z uwagi ze jestem poza pl.) ale czesto jestem na slasku u rodzicow wiec moglybysmy sie spotkac i pogadac poznac sie.
Jedynie na dzien dzisiejszy co moge zaoferowac to znajomosc korespondencyjna.
Milej niedzieli wam zycze dziewczyny
A gdzie jestes poza Polandia?
@up
Podbijam temat, bo mnie interesuje, a się jakoś ruch wykruszył. Nadal poznam koleżankę
Też szukam koleżanki z którą mogłabym pójść na spacer lub piwo, jestem z Katowic, tylko w moim wieku chyba nie ma tu nikogo (58)