Wyjazd integracyjny - kosmiczna sytuacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Wyjazd integracyjny - kosmiczna sytuacja

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Wyjazd integracyjny - kosmiczna sytuacja

Nie wiem z kim się mam tym podzielić, więc wolę napisać tutaj. Na ostatnim wyjeździe integracyjnym jaki organizowaliśmy w naszej firmie doszło do bardzo dziwnej sytuacji. Podczas trwającego programu szkolenia, w jednej z przerw okazało się, że jedna z uczestniczek naszej grupy spotkała swoją pierwszą miłość po 20 latach niewidzenia się! Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że kilka godzin wcześniej opowiadała o tej osobie podczas sesji szkoleniowej w kontekście jej emocji z przeszłości. W kolejnej części szkolenia cała popłakana, w szoku przedstawiała "zdezorientowanego" faceta całej grupie. Gość nie mógł w to uwierzyć, a my jako organizatorzy zafundowaliśmy im wspólną kolację wieczorem. Nigdy nie wierzyłam w jakieś magiczne historie, ale ta była naprawdę kosmiczna. Co myślicie? wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyjazd integracyjny - kosmiczna sytuacja

" Co myślicie? wink"
o czym?

ogólnie przyjemnie, a słyszałam, że wyjazdy integracyjne też fajne;)

sielanka napisał/a:

" Co myślicie? wink"
o czym?

ogólnie przyjemnie, a słyszałam, że wyjazdy integracyjne też fajne;)

Byle zbytnio się nie "integrować", bo potem tylko kłopoty smile

4

Brzmi nieprawdopodobnie, ale cóż, cuda się zdarzają smile

5

Fajnie big_smile coż, znam kilka osob ktore sie spotkaly po latach ale nic sie nie odnowilo pozniej, zostały już tylko wspomnienia, ale to i tak mile spotkanie big_smile

6

Ja kiedyś mając 16 lat w Turcji poznałam chłopaka z Portugalii , przetańczylismy cała noc po czym kontakt się urwał. Ogólnie sentyment: często go później wspominałam.  3 lata później w klasie maturalnej tenże chłopak pojawił się w mojej klasie na mojej lekcji w mojej małej mieścinie. Przyjechał w ramach jakiegoś projektu ze studiow.
Nie mogłam w to uwierzyć.

7

Osobiście myślę, że magiczna i kosmiczna historia zdarza się wtedy kiedy przykładowo ktoś ma raka, za tydzień idzie na badania i się okazuje, że wszystko zniknęło. To jest magia i kosmos. A spotkanie po latach.....przypadek i tyle. Wbrew pozorom nie jest to takie rzadkie.

8

Ja uważam że to romantyczne wink

9

imponderabilia napisał/a:

Osobiście myślę, że magiczna i kosmiczna historia zdarza się wtedy kiedy przykładowo ktoś ma raka, za tydzień idzie na badania i się okazuje, że wszystko zniknęło. To jest magia i kosmos. A spotkanie po latach.....przypadek i tyle. Wbrew pozorom nie jest to takie rzadkie.

Masz rację, to jest już cud smile O ile cuda istnieją.

10

Świat jest mały. Niedawno dowiedzialam sie, ze moj ex z czasow liceum wyjechal do warszawy i tam zwiazal sie z moją warszawska znajomą z czasów liceum. Nie znali sie wczesniej, uczylismy sie na polnocy tongue

11

czesc

12

wyjazdy-integracyjne napisał/a:

Co myślicie? wink

Że przypadki sie zdarzają, nawet te niesamowite, wiec w sumie nie za bardzo wiem o czym jest ten temat.

Bardzo ładna historia smile

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Wyjazd integracyjny - kosmiczna sytuacja

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024