Wakacje juz tuż tuż. My z moim M wyjezdzamy nad morze. Chcialabym go tam jakos zaskoczyć,spędzić romantyczne noce. Macie jakies pomysły? Nawet juz mi sie pozycje skończyły:-(:-(
A może nad wieczód na plaży przy zachodzie słońca, potem wspolna kolacja i wiadomo co potem
pomysłow jest dużo tylko trzeba trochę pomyśleć. Możesz też ubrac jakas seksowną bieliznę, zrobic masaz, striptiz, przygotowac kolacje itp juz na forum były pewnie tematy o tym, wiec poszukaj.
Ja proponuje ladna bielizne, wino, swieczki. ![]()
Wieczór na plaży to naprawde dobry pomysł, może z dobrym winkiem?
a potem ciąg dalszy w pokoju, bo seks na plaży? chyba nie chciałabyś mieć wszędzie piachu
a w pokoju to już wszystko co Ci fantazja podpowie, ładna bielizna, świeczki... ![]()
A próbowałyscie kiedys seks pod prysznicem?
no seks pod prysznicem polecam tez:P ale mysle ze nowa ładna bielizna jakieś pończochy:D gorsecik te sprawy może mały sriptis?
Hehe,juz sobie wyobrażam jakby się zdziwił :-) w pozytywnym znaczeniu :-*
Tylko striptease jest o tyle "niebezpieczny", że powinnaś czuć się swobodnie, jak to robisz. nie możesz czuć się skrępowana, bo wtedy to dość kiepsko wychodzi. Wiem, bo moje pierwsze takie niespodzianki nie były do końca udane:)
Ale plażę serdecznie polecam. I wcale nie trzeba się przenosić później do pokoju. Wystarczy wziąć jakiś koc i można na plaży zrobić sobie romantyczny wieczór. Nie mówię, żeby kolację robić, ale po prostu wziąć sobie winko, kieliszki, ewentualnie jakieś kieliszki i odejść od tych bardziej uczęszczanych miejsc na plaży:p Wieczór na pewno się spodoba Wam obojgu:)
Podczepię się pod temat, bo mnie zainspirował
jestem z chłopakiem 10 miesięcy, nie układa nam się zbyt dobrze, ale chciałabym z Nim gdzieś pojechać na wakacje, jednak nie wiem czy sama powinnam coś wspomnieć? Bardzo by mi zależało, abyśmy zrobili coś innego niż siedzenie u Niego w pokoju. Powinnam z nim zapytać go czy nie chciałby gdzieś pojechać? Jeśli tak to gdzie? Dodam, że on nie cierpi słońca i upałów ![]()
A ktoś zabrania Ci go zapytać?
A gdzie pojechać? To Ty już wiesz co on i Ty lubicie i na co Was stać.
Pozycje Ci się skończyły,to prawdziwe nieszczęście ![]()
Kamasutre schowaj do walizki
Oj:-( lato to właściwie same upały i duzo słońca...przynajmniej na tym polega
a co on właściwie lubi? Bo nie warto gdzies jechac,zeby potem nie wychodzic z pokoju. Pogadaj z nim co lubi i jak chciałby spędzić wakacje. Możesz dodać,ze zależy Ci bardzo,aby spędzić je z razem. Moze zmięknie mu serce :-)
Wakacje juz tuż tuż. My z moim M wyjezdzamy nad morze. Chcialabym go tam jakos zaskoczyć,spędzić romantyczne noce. Macie jakies pomysły? Nawet juz mi sie pozycje skończyły:-(:-(
proponuję obejrzeć film: "102 pozycje miłosne". Idealna podpowiedź dla tych, którzy nudzą się w sypialni. ![]()
A mnie osobiście bardzo podoba się pomysł z plażą, kocykiem, winkiem... MMmmmm, jeśli się uda to w ten weekend zabieram mojego M na taki mały wypad!
Jak najbardziej winko plaża szum morza mew ech i sex na plaży... (dla odważnych)
Dzięki za wszystkie pomysły,na pewno cos wybiorę:-*:-*
Ja proponuje plażę , ale jak słońce jeszcze nie zaszło , co to za przyjemność kochać się w grobowych ciemnościach. Tylko wybierzcie dość odludne miejsce ... wejście kocyk i zapewniam , że będzie miło . Chyba , że udasz że dopiero podczas spaceru na to wpadłaś ...on uzna , że jesteś szalona i jeszcze bardziej się podniecie, ale wtedy o kocyku nie ma mowy.
Romantyczna atmosfera najważniejsza.
Spacer wieczorkiem po plaży, potem może coś zrób / pójdźcie na kolacje, a potem zafunduj mu gorący seks. ;D Nie muszą być nowe pozycje, ważne żebyś ty była i było wam dobrze.
A dlaczego też wszystko musi się sprowadzać do seksu , możecie po prostu popływać nago w morzu , tylko tak żeby było bezpiecznie. ![]()
19 2011-06-26 19:54:14 Ostatnio edytowany przez Aniołeczek1313 (2011-06-26 19:55:22)
Jeszcze tydzień i jedziemy,juz sie nie moge doczekac :* spróbuje go baaaardzo zaskoczyć :d z Wami na pewno mi sie uda. A Wy gdzieś wyjeżdżacie ze swoimi facetami?
ja jadę zdobywać Rysy do Zakopanego ![]()
Plaża, plaża i jeszcze raz plaża! Pokój to macie cały rok na miejscu! ;P
ja własnie wróciłam z moim A z mini wakacji a raczej weekendu wakacyjnego z pomorza
pogoda niestety nam nie dopisała
no a mój facet hmm... nie spisał się na medal pod względem romantyczności i niezwykłych chwil ![]()
za miesiąc domek na Mazurach stoi przed nami otworem
Tyle, że jedzie z nami też 6 znajomych ![]()
pozazdrościć Wam, szkoda, żę ja z Moim w tym roku nigdzie nie wyjadę
raz byliśmy - w górach i bardzo miło ten wyjazd wspominam i On też, było fantastycznie, mieliśmy tanio za pokój, trochę daleko do miasta, ale było fajnie, dużo wędrówek.. ale byłoby jeszcze więcej, gdyby nie fakt, że spaliśmy do .. 12 w południe
My to sobie lubimy pospać
Seksu to było mało
Może 2 razy na 5 dni, ale wiecie ciągle zmęczeni tymi wędrówkami i na nic siły ![]()
Ja też nigdzie nie pojadę z moim na wakacje. Pieniadze akurat by się znalazly, ale ma remont, ktory konczy sie za rok w pazdzierniku, wiec na wakacje wybierzemy sie dopiero za 2 lata
planowalismy jednak wyjechac gdzies chcociaz na 2-3 dni w góry, ogolnie gdzies poza miastam gdzie bedziemy tylko we dwoje, by odpoczac od pracy i remontu. No ale co z tego wyjdzie to sie okaże. W każdym razie na dwa lata na bank gdzies pojedziemy ![]()
Kostaryka jest super kierunkiem. Konsorcjum.pl zawsze ma atrakcyjne oferty. Przyroda jest tam chroniona w sposób szczególny i dzięki temu jej bogactwo i piękno widać w każdym parku narodowym, których jest tam ogrooom.
Tukany, kolibry, leniwce, motyle i wiele innych niesamowitych zwierząt. Kostarykańczycy są naprawdę bardzo przyjaźni i serdeczni.