Trądzik - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Trądzik

Witam mam problem z trądzikiem już jakiś czas. Wydawało by się że stan moje skóry polepszył od czasu do czasu chodziłam na peeling kawitacyjny. Ale po ostatnim moja skóra się pogorszyła nie wiem czy przez to. Stosuje femma expert protect i zaczęłam po stosować nie regularnie czy to może być problem? Kupiłam sobie żel z aloesu.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-09-10 18:02:05)

Odp: Trądzik

Skutecznie wyleczyłem się z trądziku w umieszczanie reklam na forum jest płatne w Lublinie. Najpierw kilka wizyt u dermatologa, potem pare zabiegów i nie ma śladu, ani po bliznach, a ni po trądziku.

3 Ostatnio edytowany przez Lawinia (2018-09-11 11:16:19)

Koniecznie idź do dermatologa!

Na krostki, które pojawiają się u mnie raz na jakiś czas świetnie działa tormentiol, albo jego odpowiednik z ziai: maść pięciornikowa złożona (stosuję punktowo grubszą warstwą). Kiedyś miałam duże problemy z cerą i pomogła mi też CAŁKOWITA rezygnacja z podkładu (edit: teraz już nie używam i cera wygląda bardzo dobrze, jeśli pojawi się jakaś krostka, to wychodząc z domu nakładam punktowo korektor mineralny wink ). Teraz mam cerę niemal idealną smile Ale, żeby mieć pewność, że coś Tobie pomoże, a nie zaszkodzi - idź do lekarza, może też do endokrynologa...

4

ja i moja córcia to samo miałyśmy. ile my kremów stosowałyśm, peeling itp... skusiłam się na to urządzenie i nie żałuję. odbudowało to skórę, zniwelowało mi zmarszczki a przy tym mam bardzo nawilżoną i zdrową skórę. skóra bardzo napięta, teraz twarz jak pupcia niemowlaczka.  urządzenie w mojej sygnaturce poniżej smile

5

A co na tradzik jak mam 28 lat nigdy nie miałam problemów ze skórą teraz odj jakiś dwoch miesięcy borykam sie z nimi na wysokosci szczeki ;((( nie uzywam pudru ani podkladu daje skórze odpoczać naturalne kosmetyki kremy itp slabo pomagaja czuje sie bezradna wobec nich;(

6

Rany, ja też walczyłam z trądzikiem długo i wszelkimi sposobami... sad A jak się z nim uporałam, to z kolei został problem przebarwień, nie wiem co gorsze sad Stosowałam milion maści, ale tak naprawdę pomógł mi dopiero zabieg Lavieen. To nic inwazyjnego, po prostu laser. Jedyny zabieg na przebarienia i blizny, który jak dla mnie okazal się warty swojej ceny. Polecam każdemu smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024