8lat związku Moja historia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 8lat związku Moja historia

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: 8lat związku Moja historia

Witam. Od 8 lat ponad 8lat jestem hm no byłam bo już sama nie wiem, w zwiazku z Mężczyzną który od dłuższego czasu przestał mi się podobać, poznałam go mając 19lat on miał 30, zaręczyliśmy się mieszkaliśmy razem nawet 2 razy bo za pierwszym wyprowadził się z powrotem do matki a za drugim razem nie wyszło nam mieszkanie na wynajętym. W każdym razie 3lata temu oddałam mu pierścionek rozstaliśmy się czego potem żałowałam prosiłam go o szanse powrót itd chyba jakies 3 miesiace sie nie oddzywał, zaczęłam się po jakimś czasie nudzić w związku nic między nami nie iskrzyło, znów go zostawiłam bo też nie spotykaliśmy się za często można powiedzieć że od Sierpnia tamtego roku do Lipca tego roku się nie widzieliśmy, w Lutym w tym roku zerwałam z nim i przez 5 meisięcy nie miałam z nim kontaktu mózna powiedzieć że przestałam się nim interesować , poczułam się wolna. Od dawna wiem też ze podobają mi się kobiety tak jestem bi i przyznaje to od nie dawna otwarcie bo wczesniej to tłumiłam w sobie, cóż mysle duzo o zwiazku z kobietą.. wracając jednak do mojego obecnego albo ex nie wiem jak to nazwac, spotkalismy sie miesiac temu na piwie pogadalismy, a jakies 2 ty temu do siebie wróciliśmy, i ot co calując go przytulajac tez kompletnie nic nie czuje jakbym całowała kogoś obcego, kiedys czułam chociaz szybkie bicie serca, czy chociazby cokolwiek ale nic absolutnie nawet juz bliskosc nie sprawia mi satysfakcji... Czy to oznacza ze całkiem już wygasło uczucie z mojej strony?? Nie wiem może to chwilowe?? Mam za duży mętlik w głowie ostatnio i nie czuje się związana z nim jjuż absolutnie niczym, on wiem że mysli o mnie jak o swojej narzeczonej ja natomiast mysle o nim jak o zwykłm koledze nie mam mysli nawet erotycznych z nim zwiazanych...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 8lat związku Moja historia

Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie mu szczerze powiedzenie o tym albo nawet pokazanie mu tego wątku i żeby sobie chłopina przeczytał. Może on też z braku laku jest z Tobą? Bo widzę, że te przerwy go raczej nie ruszają.

W ogóle co Ci się w nim przestało podobać czy tak po prostu ogólnie? Myślę, że bardzo rutyna się wkradła. Po 8 latach chyba każdego związku będziesz miała takie rozterki jak nie będziesz o niego dbała w zasadzie nie będziecie dbać o niego.

3

Uważam, że jesteś nieuczciwa i bawisz się jego kosztem. Jemu też się dziwie, że jeszcze daje się łapac na Twoje "szanse". Nie podoba Ci się, nic do niego nie czujesz, to po co zawracasz mu głowę i robisz nadzieję?

4

Będąc 19-latka mógł Ci imponowowac 30-latek,  samodzielny, bardziej zaradny niż rówieśnicy.
Dziś Ty masz 27,  a on prawie 40. Po prostu uczucie się wypaliło. Po co ciągnąć związek, gdzie są cały czas rozstania i powroty.
Nie rozumiem Twoich rozterek, nic Cię w nim nie pociąga i Ty się zastanawiasz co zrobić??

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » 8lat związku Moja historia

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024