tydzien przed odwołany slub - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » tydzien przed odwołany slub

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez NoNiewierze (2018-08-08 15:47:52)

Temat: tydzien przed odwołany slub

Mojego M poznałam na portalu  randkowym chodz nie byłam przekonana to jednak zakochałam sie praktycznie od pierwszego spotkani . Po miesiacu zamieszkalismy ze soba , niestety mieszkalismy z jego siostra co jej ewidentnie nie odpowiadało i szukała roznych głupot zeby sie przyczepic az po 6 miesiacach sie wyprowadzilismy do mnie . widac po nim było ze sie cos juz zepsuło bo mniej sie usmiechał  a wolny czas poswiecał tylko na graniu w gierki. zareczylismy sie i zaczelismy przygotowania do slubu . moi rodzice na początku sie nie wtracali bo miało byc tak jak my chcemy ja wszytko uzgadniałam z M niestety niektore rzeczy nie podobały sie jego rodzica i wywierali presje na nas np to ze u nas nie bedzie winetek . nie podobało sie im to ze wszytko załatwiamy sami bez ich zdania .doszło do tego ze jego ojciec powiedział ze bedzie tak jak on chce bo on M wypłacał pensje . m pracował na budowie ojca wiele razy jego ojciec mowił ze jak nie bedzie tak i tak to on nie przyjdzie a moj M ze moze lepiej zeby slubu nie było jak mam tak kłucic sie z jego rodzina a ja tylko zdecydownie powiedziałam ze nie bedzie winietek  ( ogolnie kłucilismy sie o najwieksze głupoty ).wymysliłm sobie remont 2 pokoi i dazyłam do tego zeby M zrobił go sam . niestety nie poradził sobie chodził przymuszony niezdowolony .w pewnym momencje wybuchłam powiedziałam duzo gorzkich słów i wyrzuciłam go od siebie . po 3 dnich chciałam sie pogodzic tłumaczyłam ze to nerwy stres przed slubem postawił mnie przed wyborem ze musze porozmaiwac z jego rodzicami i oni musza dac mu błogosławienstwo wiec zadzwoniłam i przeprosiłam niestey nie pomogło odwołali slub . M bez ich błogosławienstwa sie nie ozeni ... 18.8 planowany termin

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: tydzien przed odwołany slub

Oboje wydajecie się być niedojrzali do ślubu. Ty strzelasz fochy, on jest uległy rodzinie. Ile macie lat, długo byliście ze sobą?

3

nie ma to jak rodzice odwolujacy slub dwoch doroslych osob big_smile

4 Ostatnio edytowany przez NoNiewierze (2018-08-08 15:25:44)

mamy po 30 . nie robiłam fochow tylko rozpetałam wielka kłutnie . nie chodziłam obrazona od poczatku byłam szczera i mowiłam co chce i co oczekuje

5

Niesamowite ile można robić błędów ortograficznych.

6

jutro idziemy odwołac slub a Ty mi wypominasz błedy ortograficzne tongue myslałam raczej ze ktos tu inne błedy wytknie ewentualnie pocieszy ...

Ile byków, ciężko to czytać....

8 Ostatnio edytowany przez cataga (2018-08-08 15:54:35)

NoNiewierze napisał/a:

jutro idziemy odwołać ślub a Ty mi wypominasz błedy ortograficzne tongue myslałam raczej ze ktos tu inne błedy wytknie ewentualnie pocieszy ...

wiesz, co , mało to prawdopodobne...
Chyba, że macie po 16 lat, kiedy do ślubu potrzebna jest zgoda sądu , to może bym i uwierzyła. Ale dwójce DOROSŁYCH ludzi rodzice odwołują slub, i oni się z tym zgadzają potulnie,  który oni chcieli wziąć ( sic!) JUZ po 2 miesiącach znajomości?

polecam jednak skupić  się na ortografii, bardziej Ci się w życiu przyda, niż wymyślać trollowe wątki

9

napisałam wam jaka jest sytuacja  nie wymyślona historia tylko odwołujemy ślub bo nie ma ich błogosławieństwa . ja slubu chce on juz nie ...

No i dobrze. Zaoszczędzicie na rozwodzie. lol

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » tydzien przed odwołany slub

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024